Pudingot vajjal vagy tejszínhabbal javítsam fel? (tortakrém)
Figyelt kérdés
A tortakrémet pudingporból főzném (csokisból, de tennék bele kávét, mert kávétortát szeretnék készíteni), és sokszor látom, hogy a pudingba még tesznek valami zsiradékot, hogy jobb legyen. Felverjek tejszínhabot és az menjen bele, vagy inkább vajat/margarint?#kávékrém
2013. febr. 22. 16:40
1/6 anonim válasza:
Ha kávétortát akarsz, akkor vegyél tiramisu krémport, főzz egy jó erős feketekávétés fele kávé, fele tejszinnel verd fel a krémet, ebbe mehet kis Flóra margarin, vagy jó keményre vert tejszinhab is, sokkal finomabb, mint pudingból, nálunk ez bevált.
2/6 anonim válasza:
Flóra margarint ne használj, mert az nagyon vizes, nem sütéshez való.
Ha kávé tortát akarsz, akkor vanília pudingból csináld, és vajat vagy Ráma-margarint keverj közé, akkor, ha már a puding hűlt egy kicsit. A kávét még főzés közben keverd a pudingba.
3/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem a Ráma vizes és a Flóra zsírosabb. :-)))
4/6 A kérdező kommentje:
Miért ne csokipudingból csináljam?
2013. febr. 22. 17:13
5/6 anonim válasza:
Kb egy fél vajat(teavaj) tegyél a csokipudinba, attól krémes és szép fényes is lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 23. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!