Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pudingot vajjal vagy tejszínha...

Pudingot vajjal vagy tejszínhabbal javítsam fel? (tortakrém)

Figyelt kérdés
A tortakrémet pudingporból főzném (csokisból, de tennék bele kávét, mert kávétortát szeretnék készíteni), és sokszor látom, hogy a pudingba még tesznek valami zsiradékot, hogy jobb legyen. Felverjek tejszínhabot és az menjen bele, vagy inkább vajat/margarint?

#kávékrém
2013. febr. 22. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kávétortát akarsz, akkor vegyél tiramisu krémport, főzz egy jó erős feketekávétés fele kávé, fele tejszinnel verd fel a krémet, ebbe mehet kis Flóra margarin, vagy jó keményre vert tejszinhab is, sokkal finomabb, mint pudingból, nálunk ez bevált.
2013. febr. 22. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Flóra margarint ne használj, mert az nagyon vizes, nem sütéshez való.

Ha kávé tortát akarsz, akkor vanília pudingból csináld, és vajat vagy Ráma-margarint keverj közé, akkor, ha már a puding hűlt egy kicsit. A kávét még főzés közben keverd a pudingba.

2013. febr. 22. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem a Ráma vizes és a Flóra zsírosabb. :-)))
2013. febr. 22. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért ne csokipudingból csináljam?
2013. febr. 22. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb egy fél vajat(teavaj) tegyél a csokipudinba, attól krémes és szép fényes is lesz.
2013. febr. 22. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 23. 09:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!