Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok nekem irni tortakreme...

Tudnátok nekem irni tortakremeket?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnek ami nem bonyolult és finom is a kisfiam 2éves lesz és én csinálom majd a tortát :D gesztenyést turost kkerulnem...a pudingosak nagyok jok tudnak lenni de itt ahol mi elunk van puding de nagyon nem jo a tejszin is nagyon rossz nehez lesz megoldanom sajnos nincs hulala :(

2013. febr. 18. 00:33
 1/6 anonim válasza:

Csokikrém:

Hozzávalók:

2 dl tej

4 evőkanál cukor

2 evőkanál kakaópor

1 tojás sárgája

2 evőkanál liszt

20 dkg vaj, vagy Rama

Elkészítés:

A puha vajat és a cukrot habosra keverem, hozzáadom a kakaót, tovább keverem. Hűtőbe teszem. Amíg hűl, a tejet, a tojássárgát és a cukor másik felét jól összekeverem, hozzáadom a lisztet, és csomómentesre keverem. Ezt a keveréket sűrű krémmé főzöm, majd kihűtöm. Mikor kihűlt, hozzáadom a vajkrémhez, és a tortába töltöm.

2013. febr. 19. 12:03
 2/6 anonim válasza:
2013. febr. 19. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jol hangzik ki fogom probalni koszonom elso.zold kezecske
2013. febr. 19. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A legegyszerűbb ha csinálsz egy Sacher tortát:

[link]

Vagy sárgarépa tortát:

[link]

vagy almatorát:

[link]

2013. febr. 20. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Esetleg túrótorta idény gyümölccsel:

[link]

De van olyan amihez vagy csak csoki vagy csak vanília puding kell,ha krémeset szeretnél:

[link]

én most ezt tervezem kipróbálni még,az előzőeket amit ajánlottam már elkészítettem.

[link]

2013. febr. 20. 14:20
 6/6 anonim válasza:
Első vagyok. Nincsmit:) nekem bevált. és ahogy nézem a többi válaszolót, ők is nagyon jó ötleteket adtak :) meríteni fogok ezekből is, úgy érzem.
2013. febr. 20. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!