Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a kenyér...

Ti mit gondoltok a kenyér elhagyásáról? Én kb egy hónapja nem eszem kenyeret és mintha kicseréltek volna! 30F

Figyelt kérdés
KB háromszor annyi energiám van, reggel frissen kelek, az ízületeim is sokkal hajlékonyabbak. Lehetséges hogy a gabonafélék nem is az ember fő tápláléka?

#antikenyér
2013. febr. 20. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9: Sok ember a teljesen elbaltázott táplálkozása ellenére (ahol korántsem a kenyérfogyasztás puszta ténye a főbűnös) is megvan, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne javítani az erőnlétet, szellemieket, főleg, hogy a táplálékaink már nem olyan mentesek méreganyagoktól, hormonoktól, miegymástól, mint régen... S van gond, amihez több évtized elszánt szolid önpusztítása kell.
2013. febr. 20. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Én régebben fogyókúra miatt hagytam el teljesen a kenyeret, és én is ezt tapasztaltam. Hmm, igazad van, megint csökkenteni kéne a kenyérevést, olyan jól éreztem magam akkor.
2013. febr. 20. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Én csak egy ellenvéleményt írtam. Régebben sosem ettem, de amióta eszem, nem tapasztalok semmi változást.

Ismerek olyan embert, aki pozitív változást tapasztalt, de olyat is, aki semmit. Ez van. Nem vagyunk egyformák.

9-es voltam.

2013. febr. 20. 17:53
 14/15 A kérdező kommentje:
mert nem három napig kell nem enni kenyeret hanem egy hónapig nem. de soknak nincs annyi akaratereje hogy kibírja addig. én már mondjuk egy hét után megdöbbentő változásokat tapasztalat és az életemben többet nem fogok egy darab kenyeret lenyelni. adiosz
2013. márc. 8. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:

"de soknak nincs annyi akaratereje hogy kibírja addig."

Nem nehéz kibírni kenyér nélkül, szerintem bárki kibírja. Annyi minden mást lehet enni. Ez azért abszolút nem olyan, mint a húsról lemondás.

Én van hogy hetekig nem eszek kenyeret, de semmi változást nem érzek, bár nem is gondolkodtam rajta, hogy kéne érezni bármit is.

2014. jan. 19. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!