Most akkor a tojás sárgájában vagy a fehér részében van több fehérje:?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 20:36
2/6 anonim válasza:
A sárgájában több a fehérje...
" The yolk contains more protein than the other parts of the egg in order to aid the growth of the embryo."
3/6 anonim válasza:
attól függ, melyikből mekkora mennyiséget veszünk, valamint hogy grammra vagy %-osan mérjük.
5/6 anonim válasza:
A sárgája nagyobb fehérjetartalmú.
6/6 anonim válasza:
Ugyanannyi gramm sárgájában több a fehérje mint ugyanannyi gramm tojásfehérjében. Csak a tojásfehérje kb háromszor annyit nyom mint a sárgája egy tujáson belül, nem beszélve arról, hogy a sárgája nagyon zsíros, ezért a fehér részét eszik a testépítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!