Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen mutatos, de viszonylag...

Milyen mutatos, de viszonylag egyszerü, sütik, tortäk, desszertek vannak?

Figyelt kérdés
barätomnak a testvérének lesz a szülinapja.inkäbb fözésbe vagyok otthon..desszertekbe nem.sütit szeretnék,vagy tortät,vagy ami mutatos,de viszonylag egyszerü.2 félét szeretnék.valami ötlet:)?
2009. szept. 7. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Az a neve, hogy fanta szelet. Mutatós, egyszerű és nagyon finom. Én mondjuk a tésztájának sima piskótatésztát csinálok (de ugyanúgy 6 tojásból), mert nem szeretem az olajos tésztát. A fanta helyett használhatsz mondjuk meggy üdítőt is, attól piros lesz a teteje, de lehet kólával is, igaz, akkor szerintem nem mutat olyan jó. Jó sütögetést és jó étvágyat hozzá!

2009. szept. 9. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Még egy jótanács hozzá: a túróhoz mindenképpen rama kocka margarint tegyél, egyszer csináltam olcsóbb kocka margarinnal is, amit nem tudtam krémesre eldolgozni, így maradtak benne nagyobb margarindarabok és az nagyon illúzióromboló. :) Előző voltam.
2009. szept. 9. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismét én, most olvasom, hogy kettő recept kell. Másodiknak (hogy ne kelljen annyit pepecselni) csinálj kókuszgolyót, de ne csak kókuszba forgasd, hanem színes szórócukorba is pl. Az olyan mutatós és nagyon egyszerű.
2009. szept. 9. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

narancsízű csokis tortalap

zselatin

csoki öntet

vanília tejszínhab

vágd 3 részre a tortalapot kenj rá habot még egy tortalap még egy adag hab és az utolsó lapot is tedd rá... kenj rá habot aztán díszítsd fel habzsákkal kedved szerint. utána kenj a tetejére még folyékony zselatint majd rajzolj csokival három kört rá. egy fogpiszkálóval a legkisebb kör közepéből húzgáld szét a csoki.... tudom hogy a torta nem nyert ebben az esetben de akkor kihagyhatsz egy torta lapot xP

esetleg csinálj banánhajót :P

hosszúkás tálka + banán + fagyi + csokiöntet + esernyő + kanál

vagy

kávé + karamellás fagyi + szép pohár + szívószál(fekete vagy fehér vagy átlátszó)

2009. okt. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!