Milyen mutatos, de viszonylag egyszerü, sütik, tortäk, desszertek vannak?
Az a neve, hogy fanta szelet. Mutatós, egyszerű és nagyon finom. Én mondjuk a tésztájának sima piskótatésztát csinálok (de ugyanúgy 6 tojásból), mert nem szeretem az olajos tésztát. A fanta helyett használhatsz mondjuk meggy üdítőt is, attól piros lesz a teteje, de lehet kólával is, igaz, akkor szerintem nem mutat olyan jó. Jó sütögetést és jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:
narancsízű csokis tortalap
zselatin
csoki öntet
vanília tejszínhab
vágd 3 részre a tortalapot kenj rá habot még egy tortalap még egy adag hab és az utolsó lapot is tedd rá... kenj rá habot aztán díszítsd fel habzsákkal kedved szerint. utána kenj a tetejére még folyékony zselatint majd rajzolj csokival három kört rá. egy fogpiszkálóval a legkisebb kör közepéből húzgáld szét a csoki.... tudom hogy a torta nem nyert ebben az esetben de akkor kihagyhatsz egy torta lapot xP
esetleg csinálj banánhajót :P
hosszúkás tálka + banán + fagyi + csokiöntet + esernyő + kanál
vagy
kávé + karamellás fagyi + szép pohár + szívószál(fekete vagy fehér vagy átlátszó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!