Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért sós a juhtúró? Ettől...

Miért sós a juhtúró? Ettől egészséges még?

Figyelt kérdés
Hogyan készül?
2009. szept. 7. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Természetesen jó.A juhtejet megaltatják,sózzák és lecsurgatják,akkor lesz a túró belőle.
2009. szept. 7. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Miért sózzák? Egyébként nem lenne jó?
2009. szept. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!