Miért sós a juhtúró? Ettől egészséges még?
Figyelt kérdés
Hogyan készül?2009. szept. 7. 15:17
1/2 anonim válasza:
Természetesen jó.A juhtejet megaltatják,sózzák és lecsurgatják,akkor lesz a túró belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Miért sózzák? Egyébként nem lenne jó?
2009. szept. 7. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!