Milyen íze van a rántott karfiolnak? Finom?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 20:28
2/9 anonim válasza:
Nagyon finom, pedig én sosem szerettem a karfiolt.
3/9 anonim válasza:
Sós vízben blansírozni kell mert semmi íze nem lesz!
4/9 anonim válasza:
Ha jol van befuszerezve akkor isteni. De ha nem akkor semmi ize es a panir finomabb mint maga a karfiol. :/
5/9 anonim válasza:
akkor a legjobb, amikor kis rózsákra van szedve és a panírtól ropog :)
6/9 Joshy Ca$h válasza:
#5-nek igaza van! Meg is van a hétvégi kaja, kösz az ötletet:)
7/9 anonim válasza:
Tegnap vettem ebből a célból egy igen takaros kis fejet. Sós, forrásban levő vízben csak annyi időre futtasd meg, míg a karfiol-rózsa színe elkezd üvegesedni. Ha kiszedted, sózd, esetleg egy kicsit borsozd meg, ha akarod még egyéb fűszerrel is megszórhatod kicsit. (Vagy valami ételízesítővel). Bepanírozod, meglásd hamarabb elfogy, mint amennyit dolgoztál vele. :))))
9/9 anonim válasza:
Milyen íze van?
Olyan "kellmég" íze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!