Miben különbözik a pattogatott kukorica és a sima?
Figyelt kérdés
Ha sima kukoricát rakok mikróba az nem pattog ki, miben különbözik ettől a pattogatott kukorica?2013. febr. 10. 19:23
1/2 anonim válasza:
A pattogatni való kukoricát pattogtatásra tenyésztették ki.
A sima nem pattog ki.
Gondolom a pattogtatni valónak sokkal vékonyabb a külseje, ami egyben tartja a kukoricát.
2/2 anonim válasza:
A pattogatni való kukoricának fehér, vékony, hosszúkás a szeme. Megfőzve nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!