Hizlal a sajtos-tejfölös tészta?
Figyelt kérdés
Vacsira szoktam enni mostanság kb. 10 dekával (trappista sajttal, 20%-os tejföllel)2013. febr. 6. 19:23
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm TáplálkozásHarcművész:)
2013. febr. 7. 17:07
12/14 anonim válasza:
Őszintén örülök, ha tudtam valamit segíteni.
13/14 anonim válasza:
Azért ne száműzd szerintem,ne vond meg magadtól az élvezeteket,inkább edd meg reggelire v ebédre.
14/14 t-34 válasza:
Istenem ez a szénhidrát mánia ......Nem mindegy mien szénhidrát, annak is vannak fajtái. azértmert ezt hallod tv be hízlal szénhidrát, nézz utána. Hány dagadt kínait látsz pl. Ők éjjel nappal( kis tulzással) rízst esznek. Juj de az is szénhidrát. Figyi nyugodtan egyél rízst tésztát is. az a lénye sose edd magad annyira tele hogy nem tudsz mozdulni.mindig annyit egyél hogy legyen még hely a hasadban. tehát kis adagokat. és többször egyél. akkor nehezebben hízol el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!