A sajtos-tejfölös tészta tényleg nem "rendes" ebéd?
Figyelt kérdés
A kérdésem onnan adódik, hogy ma beszéltem anyukámmal, aki szerint főzzek valami "normálisabb" ebédet, mert szerinte egy férfit nem lehet ilyen vacakokkal hazavárni.
Ha a párod szereti, akkor nyugodtan készitsd neki, hetente egyszer, kétszer lehet enni tésztát, bár lehet, hogy 1 óra mulva éhes lesz tőle. Mindenképp sokat csinálj belőle. MEgbolondíthatod egy kis sült tarjával vagy bacon szalonnával, lehet, hogy úgy jobban izlik neki.
2009. jan. 28. 15:26
2/11 anonim válasza:
Kérdezd meg a párodat hogy neki megfelel-e, mégis csak ő fogja megenni...
Szerintem a húsos kaják laktatóbbak, de miért ne lehetne időnként sajtos-tejfölös tészta is.
2009. jan. 28. 15:37
3/11 anonim válasza:
Ha valami laktató leves van előtte, akkor jó lesz (pl bableves, gulyásleves, raguleves). Különben tényleg éhes lesz ebéd után egy órával, főleg, ha fizikai munkát végez, de egyébként is.
2009. jan. 28. 15:38
4/11 anonim válasza:
A férjem kimondottan szereti, csak az ő kedvéért csinálom. Ha a párodnak jó, akkor jó. De tényleg ajánlatos előtte valami húsos, tartalmas leves.
2009. jan. 28. 15:40
5/11 anonim válasza:
A család férfitagjai sem szeretik főételnek a tésztát, mert nem laktató. Legfeljebb hétvégén lehet azt főzni, ha nem dolgoznak, de akkor is inkább a káposztás vagy krumplis változatot preferálják.
2009. jan. 28. 15:56
6/11 anonim válasza:
jók az eddigi válaszok.
persze rendes, pláne, hoyg Te egy rendes asszony vagy, mert foglalkozol a dologgal.:-)
2009. jan. 28. 16:48
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Májgombóc levest csináltam hozzá, remélem ízleni fog Neki. Tudom, hogy a húsos ételek laktatóbbak, de a hét minden napján azért mégsem csinálhatok húst. Néha szükség van olcsóbb megoldásra is.
2009. jan. 28. 16:56
8/11 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek veled, sajnos az én férjem nagyon húsos. Én nagyon szeretném pl. a főzelékeket, tésztákat magában, hús nélkül, de ő roppant hamar éhes lesz tőle...:-)
Viszont ha van előtte tartalmasabb leves, mint pl. most a te májgombóc levesed, akkor megoldottad a problémát!:-)
2009. jan. 28. 20:07
9/11 anonim válasza:
:) Jót nevettem, az én férjem kedvence a sajtos tejfölös tészta. Ő meg azért van kiakadva, mert sosem csinálok... Én az egészségesebb ételeket preferálom :)
Hajrá :)
2009. jan. 28. 20:41
10/11 tade válasza:
Hat szerintem az olaszok sirnanak, ha megtudnak anyukad milyen velemennyel van a tesztas ebedrol. Nekem olasz parom van itt elek, es megnyugtatlak, hogy nem telik el ugy 1 het, hogy ne legyen legalabb 2-3 nap teszta ebedre, akar csak paradicsomszosszal es mozarellaval, vagy raguval. Es nem igaz, hogy a teszta nem laktat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!