Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket ettetek ma?

Miket ettetek ma?

Figyelt kérdés

én 168 centi 48 kg 19 L vagyok.

19 l vagyok

nem tudok sokat enni :S

ma pl: tk kenyér 2x2 csirkemellsonkával

2 rántott hús rizsel és káposztasalátával..

tegnap:

alma, 2x2 tk kenyér.

2 töltött káposzta

ennyit eszek mindig

ÖTLETEKET SZERETNÉK, HOGY NEKTEK MILYEN EGY NAPI ÉTREND,HÁTHA MEGkÍVÁNOM VÉGRE! MÁR RÉGÓTA ENNYIT ESZEM :S

2013. febr. 4. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

én ma ettem

40dkg zabpelyhet, 4ek kókuszreszelék

6db abonett 2szelet sajt, 4szelet csirkesonka, 1konzerv paradicsomos hal

2narancs, 1alma

1tányér májgombócleves

2013. febr. 4. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Reggelire valamilyen sütit, amit a munkatársam hozott, a nevét nem tudom, málé-szerű, de nem kukoricából.

Ebédre paradicsomos káposzta

uzsonna/korai vacsora: egy melegszendvics (egy szelet kenyérből) + fél liter mézes-fahéjas banánturmix (1 banán, 1 ek méz, tej, fahéj)

most még megettem 2 ananászkarikát (nem konzerv, hanem rendes), plusz egy 24 g-os Boci aerot - ilyenkor már nem szoktam enni, csak most a tanulás miatt bedobtam, hogy jobban fogjon az agyam.

Tegnap:

reggelire egy alma

ebéd: banánturmix, ananászkarikák

vacsora: hagymás rántotta valami löncshúsra emlékeztető szalámival (ajándékba kaptam, külföldi, és fogalmam sincs, mi van ráírva...) és tejföllel, kicsit később egy narancs

Hát nem tudom, hogy ezzel mennyit segítettem... :D Amint látod én sem vagyok egy nagy evő

164 cm és 56 kg vagyok, 24 éves lány.

2013. febr. 4. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
*a rántotta 2 tojásból, egy kis fej vöröshagymából, és két olyan szelet löncshúszerű valamiből állt (ezt feldaraboltam), valamint mikor már kiszedtem a tányérra, egy evőkanálnyi tejfölt tettem rá.
2013. febr. 4. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Reggeli: 1 hosszú kávé

Ebéd: körte kompót(10dkg), 2db mandarin, dió(kb.5dkg)

Uzsonna: csirkemellsonka(10dkg), pár szem olíva bogyó

Vacsora: Zöldségek- uborka, répa, retek, paradicsom, konzerv gomba, lila hagyma, pár szem olíva bogyó

Nő vagyok, 170cm, 53kila, 30 éves és egy igazi zabagép ;).

2013. febr. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!