Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Akik up-date módszerrel...

Akik up-date módszerrel fogytak le, leírnák hogyan alakult az étrendjük az első időszakban? Miket és mikor ettetek?

Figyelt kérdés
Ismerem a lényegét és tudom mit mikor kell enni,személyes tapasztalatok érdekelnének!7-8 kg-tól szeretnék szabadulni!
2012. aug. 6. 13:31
 1/9 Szoondiii ***** válasza:
15%

Személyes tapasztalat, hogy a gluténnal teletömött s.zar amit árulnak baromi rosszulléthez vezethet.

Vagy nem, és akkor tünetek nélkül rombol..

Kicsit komolyabban kellene táplálkozáshoz hozzáállni, és ha elhíztunk a kenyér, tej miatt akkor nem pótolni, hanem elhagyni..

2012. aug. 6. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 kilót fogytam vele fél év alatt, de nem tartottam be 100%-ban.

Reggelire általában 3 szelet toast kenyeret ettem valamivel, vaj, májkrém, vagy sonka, vagy sajt/sajtkrém, paradicsom, paprika.

Ebédre általában zöldséget ettem hússal, vagy főzeléket, mindent, ami 2-es kód volt.

Vacsira csak zöldséget sajttal vagy sonkával, néha virslivel, gyümölcsöt ettem, abból sokat. Nem néztem, hogy a gyümölcs hányas kód.

Nem használtam édesítőt, helyette gyüm.cukrot, de csak keveset, 1 kávéskanálnyit 2 bögre teába.

Ha most csinálnám, akkor nyírfacukrot használnék, bár már cukor nélkül iszom a teát.

Ha édesre vágysz, akkor natúr joghurtot egyél gyümölccsel.

Amire vigyázni kell, mert megtévesztő: a zsír sem a barátunk... legalábbis nekem nem vált be, hogy zsírosat lehet enni. Amikor rendeltem az update 1-es kaját, akkor híztam 1 hónap alatt 2 kg-t, amikor magamnak főztem zsírszegényen, akkor fogytam. A zsírszegény nem párolt halat jelent, hanem azt, hogy használtam olajat, de keveset, nem tettem bacont mindenbe stb.

2012. aug. 6. 13:53
 3/9 anonim válasza:

Én így csinálom az update-et:

-reggeli: tejeskávé, ch-csökkentett kenyér házi diétás lekvárral vagy sajttal-sonkával. Mostanában nyílt egy update pékség a munkahelyem mellett, így sokszor ott veszek vmi péksütit.

-ebéd: krumplit és rizst kivéve mindent eszek, de megfelelő alapanyagokkal (ch-csökkentett tészta, liszt, prézli stb.) Ha nem akarsz/tudsz erre költeni, akkor ajánlom a főzelékeket önmagukkal sűrítve (egy részét/egészet leturmixolod), natúr húsok, halak párolt zöldséggel, salátával, csőben sült zöldségek darálthússal vagy hús nélkül. Ha nincs időm főzni akkor rendelek update-menüt, nem drágább mint a menza az irodaházunk alján.

-uzsonnára gyümölcsöt eszek

-vacsorára valamilyen saláta tonhallal, jó minőségű virsli, omlett, friss zöldségekkel, sovány sajttal, túróval

Majd úgyis fognak jönni hogy hülyeség és/vagy egészségtelen – ne törődj velük, egy próbát megér. Persze mellette muszáj valamit mozogni, különben bár vékony de totál plöttyedt leszel :) Én az esküvőm előtt több mint 10 kilót fogytam az update-tel (69-ről 58-ra, vígan, dalolva), de anyukám meg a hugom még ennél is többet.

Sok sikert!

2012. aug. 6. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Szooondiii agymosott paleolitos, terjeszti az igét.

Nyugodtan egyél szénhidrátot.

Ha rosszul van gluténtól, az csak úgy lehetséges, hogy gluténérzékeny. Ha meg az, akkor szigorú diétát kell tartania, hogy ne legyen rosszul. Ez egy betegség.

A paleolit meg egy divatbaromság.

2012. aug. 6. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit, hogy én nem vettem semmi update-ot meg szénhidrátcsökkentettet, Norbi első könyvében még az volt, hogy megfelel a normál alapanyag is (tk. liszt, kenyér). És így is működött! Sajnos azóta rájött, ez mekkora biznisz, és most már van update-light-szénhidrátcsökkentett mindenből. Felesleges pénzkidobás.

2. és 4.

2012. aug. 6. 13:58
 6/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Szerintem is lehet fogyni a teljes kiőrlésű termékektől, szóval simán lehet bármilyen update áru nélkül alkalmazni a módszert. De aki megteheti hogy áldoz rá, az tényleg mindenféle lemondás nélkül tud fogyni velük. Engem nem nagyon izgat a Schobert családi vagyon gyarapodása, ma reggel ettől függetlenül ooolyan jóízűen benyomtam egy update baracklekváros táskát hogy csak na :)
2012. aug. 6. 14:06
 7/9 Szoondiii ***** válasza:

a paleolit nem divatbaromság, hanem tudományosan eredményeken és tapasztalaton nyugvó táplálkozási ajánlás.

az emberek nagy része nem kimutatható glutén érzékeny (írjak erre vonatkozó vizsgálatot?) de glutén megvonás esetén állapot javulást tapasztal.

te sem vagy gluténérzékeny, de ha keringési, autoimmun vagy csontrendszeri problémád lesz, akár 60 évesen jusson eszedbe, lehet mégsem vagy immunis a gluténra..

legalább ne írnál róla negatívan, amíg semmit sem tudsz..

Update:

szójával, gluténnal és édesítőszerekkel teletömött drága szemetet árulnak. miért nem vesztek akkor már olcsó szemetet? a párizsiban sincs elvileg ch, de szója és némi hús igen. itt az update párizsi, 500ft/kiló, annyira mentek vele mint az 5000 forintos túlárazott termékekkel.. nem biztos hogy egészséges, de lefogyhatsz vele...

teljes kiőrlésű dolgokkal is LEHET fogyni, csak egészségtelen. minden gabona az.. nem a fogyás lehetőségéről van szó, a fogyás nem egy varázslat, amihez valami csoda recept kell, az emberi test alapvetően karcsú, ez lenne a természetes.

hogy abszolút elhibázott életmóddal ezt felborítjuk, az egy más kérdés..

2012. aug. 7. 08:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amúgy nem Norbi kaját eszem,hanem jelenleg csak 1-es kódúakat!Eddig nagyon bevált,tornázom,bicajozom,és nagyokat sétálok a kislányommal:)1hét-1kg:)))
2012. aug. 8. 14:06
 9/9 Szoondiii ***** válasza:

az korrekt.

gondolom 1-es kód alatt húsok, zöldségek vannak. ezek pedig normális ételek, akárhogy is kódoljuk őket.

hús, zöldség, olajos magvak az ember hagyományos táplálékai!

2012. aug. 8. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!