Milyen kajáktól lehet hasmenést kapni?
Nekem semmi nem hat, egyedül a keserűsós víz, bár az nem kaja.
Na meg a hashajtó, de annak meg az a dolga és nem is egészséges.
Lekváros és gyümölcsös dolgok, aszalt gyümölcsök, friss gyümölcsök, sokakat meghajt a tej, vagy a tejtermékek (nem mnidenkit, van, akit épp megfog!)
És a mályvatea viszi a pálmát. Ha szorulásod van, iszol egyet, a következő pár órában nyugi, az azt követő hat órát a wc-n töltöd kb :)
Na meg a romlott ételek, langyos sós víz, olaj, hashajtó. De ezeket kerüld. A teát is csak ritkán lehet, amikor valóban szükséges.
8-as vagyok, egy kimaradt:
Én nagyon szeretem a csípőset, és hetente legalább egyszer eszem gyrost. Vagy otthon csinálom, vagy hazafelé jövet ülök be a jól bevált étkezdéim közül az egyikbe. Ilyenkor mindig bőséges csípős szósszal kérem. Aznap este vagy másnap reggel kipakolok rendesen, és elég híg lesz a székletem. De általában csak a csípős szószoktól, vagy levesektől, a csípős paprikától csak akkor, ha paradicsommal együtt eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!