Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kajáktól lehet hasmenés...

Milyen kajáktól lehet hasmenést kapni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
savanyú káposzta + pisztácia kombó :D
2013. febr. 4. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
kakaó+uborka vagy tej+paprika... esetleg a romlott ételek
2013. febr. 4. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem semmi nem hat, egyedül a keserűsós víz, bár az nem kaja.

Na meg a hashajtó, de annak meg az a dolga és nem is egészséges.

2013. febr. 4. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
vietnámi rántott madárpók...
2013. febr. 4. 16:18
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha komolyan gondolod a szaporát, akkor igyál meg egy deci étolajat, garantáltan lefosod a bokád.
2013. febr. 4. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem pl mindentől, ami tejes..:D
2013. febr. 4. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Én ettem már savanyúkáposztát aszalt szilvával és lekvárral egy étkezés során, elég ütős volt.
2013. febr. 4. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Lekváros és gyümölcsös dolgok, aszalt gyümölcsök, friss gyümölcsök, sokakat meghajt a tej, vagy a tejtermékek (nem mnidenkit, van, akit épp megfog!)

És a mályvatea viszi a pálmát. Ha szorulásod van, iszol egyet, a következő pár órában nyugi, az azt követő hat órát a wc-n töltöd kb :)

Na meg a romlott ételek, langyos sós víz, olaj, hashajtó. De ezeket kerüld. A teát is csak ritkán lehet, amikor valóban szükséges.

2013. febr. 4. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, egy kimaradt:

Én nagyon szeretem a csípőset, és hetente legalább egyszer eszem gyrost. Vagy otthon csinálom, vagy hazafelé jövet ülök be a jól bevált étkezdéim közül az egyikbe. Ilyenkor mindig bőséges csípős szósszal kérem. Aznap este vagy másnap reggel kipakolok rendesen, és elég híg lesz a székletem. De általában csak a csípős szószoktól, vagy levesektől, a csípős paprikától csak akkor, ha paradicsommal együtt eszem.

2013. febr. 4. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Bármitől, ami romlott, vagy belekevert valaki egy csepp higanyt. =D
2013. febr. 4. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!