Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szilva tejjel tényleg...

A szilva tejjel tényleg hasmenést okoz?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének a "ne válaszoljatok biztos bulimiás" válaszok, nem vagyok bulimiás,csupán kíváncsiságból kérdezem. :)
2012. aug. 30. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Ez csak egy elterjedt téveszme - elvégre a turmixokban is gyümölcs van tejjel és mégsem lesz töle senkinek baja.
2012. aug. 30. 18:03
 2/7 Molnar Ildi válasza:
100%
Ez emberenként változik. Van akinek igen, van akinek nem. Nekem nem...Ha a szorulást szeretnéd elkerülni és nem akarsz gyógyszert bevenni, van szilvalekvár kifejezetten ilyen okokra. Egyébként egy jó kis hascsikarást mindenképpen kaphatsz tőle.
2012. aug. 30. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:
igazad lehet, ez eszembe se jutott.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

"Ez csak egy elterjedt téveszme"

Próbáld ki, és a budin ülve gondolkozz a téveszmékről :)

2012. aug. 30. 18:07
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó: ezek szerint te már próbáltad?
2012. aug. 30. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem még sosem volt szaporám az össze-vissza evéstől, ez tényleg csak rémmese, amivel szeretik a szülők traktálni a gyereket.

Meg amit előttem is írtak: minden turmix tartalmaz együtt gyümölcsöt és tejet, mégsincs tőle senkinek semmi baja. Na jó, talán pár embernek, de azok szerintem nem csak ettől van bajuk, hanem kb. alapból "táposak".

Egyik kedvenc tanárom imádja a körtét kakaóval enni... Röhögve mondta, hogy nem érti, mi ezzel egyeseknek a baja.

2012. aug. 30. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!