Mit csináljak hogy ne ragadjon le a pudingom?
Figyelt kérdés
ma akarok csinálni a páromnak de félek hogy leragad majd.2013. jan. 28. 12:38
1/2 anonim válasza:
Ha van, akkor vastagaljú rozsdamentesbe főzd. azt is öblítsd ki, mielőtt a tejet forralni kezded. ne zubogjon, csak lassan forrjon.
a kikevert pudingot habverővel kevergetve tedd bele, és állandóan keverd, amíg pöfékelni nem kezd. akkor már sűrűsödik rendesen, vedd is le a gázról, egy hidegvizes ruhára állítva
a lábast. még kevergesd egy kicsit, majd merheted hidegvízzel kiöblített tálkákba, poharakba. még melegen tegyél rá folpackot, akkor nem fog bőrösödni.
2/2 anonim válasza:
Én mindig a tejforraló edényben készítem, abban soha nem ragad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!