Milyen ízű fagylaltot szeretsz?
Figyelt kérdés
Szereted egyáltalán?2013. jan. 27. 08:23
1/15 anonim válasza:
Csoki, sztracsatella, túrós-citrom.. nyami nyami :)))
2/15 anonim válasza:
Nem igen szeretem. Egy éveb kétszer ha eszek,akkor csoki.
3/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem a fagyit . A dinnyés, a barackos és a kókuszos a kedvencem.
4/15 anonim válasza:
Nem szeretem a fagyit, már több éve nem ettem, de ha mégis eszem, akkor csokit szoktam választani.
17/L
5/15 anonim válasza:
Dobozos jégkrémet szoktam enni.
Főleg a csokoládés, kávés, illetve a pisztáciás jégkrémet szeretem. :)
7/15 anonim válasza:
Puncs fagyit szeretem a legjobban. Vannak nyarak, amikor egyáltalán nem eszek fagyit, és előfordult már olyan korszak is, hogy mindennap vettem, mert nem tudtam megállni. Nálunk két fagyizó van, az egyik helyen tényleg finom a fagyi, a másik helyen az "elmegy" kategória.
8/15 anonim válasza:
Főzött fagyiban imádom a klasszikus hármast, csoki-puncs-vanília. És még szívem csücske a pisztácia, de ritkán találok, és még ritkábban tudják jól elkészíteni.
És a csavaros olasz fagyi a másik szívem csücske, az isteni vanília-csoki nagyadag, édes tölcsérben, rolettivel!
9/15 anonim válasza:
Nem annyira szeretem a fagyit. Néha azért megkívánom, olyankor sok minden jöhet, a klasszikus csokis-vaníliástól kezdve a pisztáciáig, ananászig minden. A citrom fagyit mondjuk nem szeretem, meg a puncsot se annyira.
10/15 anonim válasza:
Nagyjából minden ízt szeretek, egy-két kivétellel:
- sárgabarack (a rendes gyümölcsöt sem eszem meg)
- meggy (szintúgy)
- puncs
- mákos és egyéb förtelmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!