Sok megmarad fött fácán húsból mit tudnék csinálni?
1. Sózd, fűszerezd, tűzdeld meg fokhagymával, füstölt szalonnával, tepsibe egy kevéske zsírban tedd a sütőben. A fácánnak van annyira ízerős húsa, hogy egy kis sültet valami körettel még a családnak tudsz belőle csinálni.
2. Faragd le a csontról a husit, kockázd vagy csíkozd fel, kis hagymás zsíron fűszerekkel vagy brassóit vagy valami tokányfélét akármilyen mártással, főtt rizs, stb. körettel. Lehet sajtmártás, gombamártás, mexikói vagy éppen valami lecsós-alap. Fel lehet azt még dobni.
Csak egy vélemény:
A megfőtt húst csak önmagában lehet fogyasztani, esetleg valamilyen szósszal.(paradicsom, torma, stb.)
Egy rókáról egy bőrt...
LOL
Legközelebb ilyen helyzetben, ha a kérdezőnek nincs ötlete, válaszoljuk neki azt, hogy dobja ki????
(Ezt a megjegyzésedet már máskor is eleresztetted "okításként", és tudjuk nagyon jól, hogy nem a legjobb megoldás. A szükség viszont törvényt bont nagyon sok helyen. Örülj, ha te még nem vagy abban a helyzetben, hogy egy rókáról kénytelen legyél több bőrt is lehúzni! Kár minden alkalommal tenned a megjegyzésedet, tudjuk azt anélkül is!)
1. Nem okítás, csak vélemény, mint ahogy írtam. Nem mindegy.
2. Senki nem sajnál nálam jobban ételt kidobni, de nem vagyok hajlandó megenni romlásgyanús, "defektes", vagy "kényszerátalakított" ételt. Inkább a pirítós...
Valóban nem vagyok ilyen dolgokra kényszerülve, de ha rá lennék, akkor inkább megenném a főtt fácánt mindenféle miskulancia nélkül.
Még egyszer a gyengébbek kedvéért:Ez csak az én véleményem, senkire nézve nem kötelező a megfogadása.
Fogadatlan prókátornak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!