A megfőzött zöldségekbe ugyanúgy megmarad a vitamin mint ha nyersen fogyasztanánk?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 16:19
1/3 anonim válasza:
Nem! Egy csomó vitamin bizonyos hőfokon tönkremegy. Pl "C" vitamin. De nézz utána pontosabban.
2/3 anonim válasza:
Nem!A főzőlébe kerül 80%-a! Ezért nem kell főzni, csak saját levében gyors lángon megpárolni minél rövidebb ideig!
3/3 anonim válasza:
a C-vitamin például nagyon hamar elbomlik hő hatására, de a többi is egy idő után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!