Ha vesztek tejfölt, kibontjátok, fel szoktátok keverni, vagy úgy ahogy van egyben használjátok fel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 01:21
1/10 anonim válasza:
én csak leöntöm róla a lét,aztán felhasználom.
De tálalásnál összekeverem,főzésnél nem.
2/10 anonim válasza:
Úgy ahogyan van. Mégpedig azért mert k jó nézni ahogy kicsusszan a masszív tejföl a müa. poharából. Beleszúrok az aljába egy hegyes késsel, hogy levegőt kapjon és kiugrik a dobozból az egész. Ha felkavarnám, akkor rátapadna a doboz belső falára, nyilván minimális a veszteség, de jobb egészben. :)
3/10 anonim válasza:
Ha belefőzöm valamibe, akkor egyben kicsusszantom a dobozból úgy ahogy van. Ha mondjuk töltött káposztára teszem tálaláskor, akkor összekeverem, hogy folyékonyan szépen szétterüljön az ételen.
4/10 anonim válasza:
Bolti tejfölt soha nem teszek ételbe. Legfeljebb a tartármártásba, salátákba. Vagy házi tejfölt használok, vagy főzőtejszínt. Ezek elolvadnak az ételben, a bolti tejföl viszont nem. Különösen a rakott dolgok tetején áll össze. A bolti tejföl nem tejföl, hanem átmenet a tejföl és az aludttej között.
6/10 anonim válasza:
bolti tejfölt használok. Ha egyszerre elhasználom az egészet, pl. rakott krumplihoz hasonlóhoz, akkor bizony összekavarom előtte.
Tegnap csak egy kis tejfölös csirkepaprikásba forraltam egy kevéskét, akkor csak a tetejéről szedtem le.
Nem tudom, ki hogyan csinálja, nekem szépen szétfőtt benne, és fincsi is volt.
8/10 anonim válasza:
minden használat előtt rendesen összekeverem (a minden használat úgy értendő, ha nem egyszerre fogy ki a pohárból)
9/10 anonim válasza:
főzéskor összekeverem, tálaláskor általában nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!