Ismeri valaki a zöld kávét?
Figyelt kérdés
Hol lehet kapni, kb mennyibe kerül, hogy kell elkészíteni és milyen? Sok jót olvastam róla, de nem derült ki egy pár alapvető dolog.2013. jan. 20. 18:12
1/4 anonim válasza:
Komolyan, hogy lehet mindenki ekkora b@lfasz, hogy képtelen beírni 2 szót a google-ba?
2/4 A kérdező kommentje:
Beírtam, de nem derült ki. És személyes tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Pl. arra, hogy NEKED hogy ízlett.
2013. jan. 20. 18:54
3/4 anonim válasza:
én Nescafe green blendet ittam csak eddig pár hónapig.. Semmi különbséget nem éreztem,kicsit gyengébb aroma annyi ami nem tetszett:) De jó amúgy.
Csak azért vettem mert nem volt a nescafe gold ami kedvencem,semmi jótékony vagy nem jótékony hatást nem vettem figyelembe:) Próbáld ki,hátha te felfedezel valamit..
4/4 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy nescafében is van. Egy képen csak a zöldes színű szemeket láttam.
2013. jan. 20. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!