Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a zöld kávét?

Ismeri valaki a zöld kávét?

Figyelt kérdés
Hol lehet kapni, kb mennyibe kerül, hogy kell elkészíteni és milyen? Sok jót olvastam róla, de nem derült ki egy pár alapvető dolog.

2013. jan. 20. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan, hogy lehet mindenki ekkora b@lfasz, hogy képtelen beírni 2 szót a google-ba?
2013. jan. 20. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Beírtam, de nem derült ki. És személyes tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Pl. arra, hogy NEKED hogy ízlett.
2013. jan. 20. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:

én Nescafe green blendet ittam csak eddig pár hónapig.. Semmi különbséget nem éreztem,kicsit gyengébb aroma annyi ami nem tetszett:) De jó amúgy.

Csak azért vettem mert nem volt a nescafe gold ami kedvencem,semmi jótékony vagy nem jótékony hatást nem vettem figyelembe:) Próbáld ki,hátha te felfedezel valamit..

2013. jan. 20. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy nescafében is van. Egy képen csak a zöldes színű szemeket láttam.
2013. jan. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!