Valaki nem ismeri véletlenül a Zöld Kakas Líceum nevű iskolát? Jó iskola?
Szia!
Szerintem ne hallgass az előző két válaszolóra!:)
Bár nem oda jártam,de szerintem nagyon jó iskola!
Lényeg az,hogy könnyen tudsz érettségit szerezni,mert minden alternatív gimiben ez egyszerűbb feladat!
Szerintem nyugodtan kezd el :) Nem fogod megbánni csak a hasznodra válthat,hogy nem egy erős vagy egy átlag erős gimiben végezted el a 4évet+érettségi!
Szerintem több alternatív iskola kéne.sőt csak ilyen gimik kellenének + egy két erősebb tényleg azoknak akik sznobok! Hidd el sokkal emberbarátibb egy ilyen közegben tanulni és a tehetséget is méltányolják!:)
Én oda járok, és nem kisegítő! -.-
Imádom, ha a honlapját nézted már, akkor tudod a bemutatkozásukat,ami igaz is.
Nem olcsó, de ha úgy érzed, hogy "különc" vagy, vagy csak szimplán meguntad az állami sulik elbaszott rendszerét, nyugodtan jelentkezz, gyere el a meghallgatásra és az első alkalommal, már tudod hogy szimpi-e vagy sem.
Olyan emberek járnak oda, aki nem tudott a normál oktatási rendszerbe beilleszkedni.
Szerintem ez lefedi a kisegítő fogalmát.
Nem fedi le. A kisegítőbe a szellemi fogyatékosok járnak. Sok diák kiszorulhat a hagyományos oktatás kereteiből, akik nagyon is intelligensek!!!
A hagyományos iskolában elvárják, hogy 8-tól 4-ig 10 perces szünetekkel csendben ülj és figyelj, és ez a mai rohanó világban sok gyereknek nem megy, attól függetlenül, hogy okosak. Az oktatás még mindig 19. századi, közben meg már 21. században járunk, A csapból is az folyik, hogy ez így nem jó, de igazából nem csinál senki semmit. Erre nyílnak sorra az alternatív iskolák, amelyek a magatartászavaros gyerekek egyetlen lehetőségei. A baj csak az, hogy nem mindenkinek megfizethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!