Mi a legjobb kaja a mekiben?
Figyelt kérdés
Mi a kedvencetek,és mennyibe kerül?2013. jan. 20. 17:14
22/23 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam enni mekis kaját, maximum 2-szer egy évben, akkor is sima hamburgert krumplival.
Itthon szoktam csinálni és sokkal finomabb. Veszek egy csomag hamburger húst(személy szerint a Family Frostnál 1kg hús 2500ft és 50 darab van benne kb) belerakom a zsömlébe)persze sütés után) ketcsup,mustár,hagyma,uborka,sajt és kész is. Sokkal finomabb, próbáld ki!:)
23/23 anonim válasza:
# 20-as ha gyenge idegzetű vagy nem itt a helyed, az emberek csak leírták a véleményüket. Azt meg senki sem írta hogy aki a mekiben eszik, nem készíthet otthon hamburgert... Jézusom! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!