Mi a legjobb kaja a mekiben?
nekem az alapkaják közül a BigMac, 1300 asszem a menü.
De sajnos közelébe se érnek a Whoppernak...
A mc-ben szerintem csak a sajtburger az, ami megéri az árához képest.
Én csak azt szoktam ott enni, egyébként a Burger King-es, vagy KFC-s csípős kajákat szeretem.
Hát ha már ilyen gyorsétterem, akkor nekem KFC, de a ha muszáj McDonald's-os kaját mondani, akkor McNuggets, ketchuppal vagy barbecue szósszal.
Egy dolog van, amit nagyon-nagyon szeretek ott: A Magnumos McFlurry. :D
McFarm
Árat nem tudok, kb a duplája, mint amennyit megér.
Én a McWrapet szeretem. Csak kuponnal szoktam venni, úgy 1150-ért adnak mellé egy almás pitét meg egy fél literes üdítőt is, egyébként meg önmagában 950-be kerül, azt hiszem. A tésztája önmagában ehetetlen, de a sok finomság, amivel megtöltik, teljesen elveszi a tészta ízét.
Egyébként a McChicken szendót szeretem még, a McNuggetset és a reggelik közül a tojásos-baconös "muffint" (fogalmam sincs, miért muffin a neve, ha KRESZ-táblának nevezik, azzal is közelebb lennének a valósághoz).
Mindegyik!
Én a Sajtburgert, Big Mac, Sajtos McRoyalt, Hamburgert, krumplit, karamellás fagyit, almás pitét, szeretem leginkább.
Meg az éppen promóciós dolgok is nagyon finomak!
Most pl, a Rösztiburger és a Hütteburger a csúcs! :) :D Nagyon finomak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!