Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a legjobb kaja a mekiben?

Mi a legjobb kaja a mekiben?

Figyelt kérdés
Mi a kedvencetek,és mennyibe kerül?
2013. jan. 20. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Elég beteg ízlése lehet annak, akinek a mekis kaja csúcs...
2013. jan. 20. 18:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagy biznic. Ahogyan minden drog az.
2013. jan. 20. 18:59
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

ilyen szemét kajáért ennyit fizetni?? ti nem vagytok normálisak

be nem tenném oda a lábam..

2013. jan. 20. 20:29
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
Csak nagyon ritkán eszem ott, de mostanában egyre kevesebbet. Egyszer majdnem sírva fakadtam, mert megtudtam mi van benne. Nem túlzok.
2013. jan. 20. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
csak a sima csibeburgert tudom megenni :D
2013. jan. 20. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Rösztiburger. Sajnos szezonális, most épp kapható. Évek óta eszek, mikor kapható. Amúgy általában csak sajtburgert szoktam enni, vagy más szezonálist, az állandókat nem igazán szeretem. Illetve még a filet-o-fish is jó, ezt elfelejtettem. A rösztiburger menüben 1400 körül ven, magában a szendvics 1100. Én nem vagyok nagyétkű, de volt már, hogy nem bírtam megenni a rösztiburgert, szerintem nagyon nagy. Én nagyon tele vagyok tőle, ha délben eszem akkor van, hogy vacsorázni sem szoktam. És nem eszek mellé krumplit, sem desszertet utána.
2013. jan. 21. 00:09
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Én saját magam készítek hamburgert, rántott csirkét egészséges és friss hozzávalókból, a meki féle hamburger és a mű csirkenuggets a közelébe sem ér... A fagyijuk finom, de ennyi...
2013. jan. 21. 08:08
 18/23 anonim ***** válasza:

A Rösztiburger csak a szendvics 950ft.

Nagy Rösztiburger menü 1620ft.

2013. jan. 21. 10:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem egyszer vettem már Rösztit magában a szendvicset, és 1100 forintot fizettem érte. Hadd tudjam már... :) Ezek szerint eltérőek az árak az üzletekben.
2013. jan. 21. 14:00
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy ez a kérdés nem a térítőknek és a fujjogóknak lett feltéve, azok nyissanak új topicot "fujj, hogy lehet mekis kaját enni? olyan guusztuustalaaaan" címmel. És az, hogy más szokott mekiben enni, nem jelenti, hogy otthon nem készít magának hamburgert. Nálunk rendszeresen van nyáron, kerti partikon, imádjuk a házi hamburgert, de ugyanúgy megeszem a mekiset, és kész. Nektek miért kell minden ilyen kérdésnél belep*fázni a dolgokba?
2013. jan. 21. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!