A tea finom citromlé nélkül?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 14:36
11/13 anonim válasza:
Általában citromlé és cukor nélkül iszom a teát. Erősre, keserűre szoktam főzni, de én így szeretem. Vannak a fahéjas, édesgyökeres teák, amiket el is rontana a citromlé, mintahogy a karamelles teát is.
De adok egy klassz receptet, amibe igen is való a citromlé: leveles fekete tea, citromhéj, narancshéj
12/13 anonim válasza:
Az az igazi.Tea cukor meg citrom nélkül.Egy lehelletnyi méz azt kész.
13/13 anonim válasza:
akik itt a citrom ellen vannak és foggal körömmel tiltakoznak ellene, azoktól megkérdezném hogy vajon a limonádét is citrom nélkül isszák ? és vajon mi az egészségesebb egy rohasztott, fonnyasztott, szárított levélből készült oldat vagy a friss lédús, c vitaminban gazdag gyümölcs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!