Egészségtelenebb az olcsó energiaital /kobra, adrenalin/, mint a drágább? /cocaine, redbull, bomba/?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy mindenféle energiaital egészségtelen, csak érdekel hogy minél olcsóbb annál rosszabb a szervezetre nézve?2009. aug. 29. 21:24
1/6 anonim válasza:
Ahogy írtad is minden energiaital káros,szóval mindegy milyet veszel,mert attól,hogy olcsóbb nem károsabb.
2/6 anonim válasza:
Olvasd el az E származékokat, a koffein mennyiséget, a kalóriát, a cukor mennyiséget és hasonlítsd össze. Egyébként a Cocaine az legkárosabb ha jól tudom az iszonyat magas koffein tartalma miatt.
3/6 anonim válasza:
hol lehet kapni cocainet?? rohatul kéne xD
4/6 anonim válasza:
Erre a kérdésre én is keresem a választ xD
De szerintem inkább igyál meg egy Red Bull-t mint egy Kobrát
5/6 anonim válasza:
Talán a termelési folyamat során jobban odafigyelnek, hogy ne kerüljön bele semmi olyasmi ami nem kéne. Meg hát volt már probléma a fém üdítősdobozok minőségével is. Tudod, van amelyik kissé korán rozsdásodik. Értsd: már felbontás előtt...
6/6 Német huhász válasza:
Az attól függ hogy mennyi koffein vagy taurin van benne. Vagy hogy van-e benne egyáltalán. A buldoser koffeintartalma: 9,8 mg/100ml , a Red Bullé : 32mg/100ml (általában ennyi szokott lenni mindegyikben), a cocaine-ben64mg/100ml (nagyon sok), a Hell New generation pedig nem is tartalmaz (növényi kivonatok vannak benne). A taurin általában 400mg/100ml de van amiből ki hagyják azt is(ez annyira nem káros mint a koffein).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!