A szakmát megszerezheted :) Egy munkáltató viszont elutasíthat emiatt, ha eléggé vaskalapos. Kendővel azért áthidalható a dolog.
2013. jan. 14. 12:35
2/8 anonim válasza:
Hát én sem rasztás, sem tetovált szakácstól nem ennék egy falatot sem!
2013. jan. 14. 12:57
3/8 anonim válasza:
2: akkor még szerencse, hogy úgysem látod a szakácsot.
Kérdező: kitanulhatod, viszont számíts rá, hogy 1-2 köcsög munkáltató tuti elutasít emiatt. A kendő, összekötött és felkonyolt haj valóban sokat segíthet.
Mindenesetre a hajviseleted miatt ne add fel. Ismerek agyontetovált piercingest is, aki hivatalban dolgozik :)))
2013. jan. 14. 13:11
4/8 anonim válasza:
Pedig ha kajarendelős (pizza, hamburger, kínai, stb.), és/vagy étterembejárós vagy, akkor valószínűleg ettél már tetovált szakácstól származó étket ;) De a rasztásat is megkockáztatom.
2013. jan. 14. 13:13
5/8 anonim válasza:
2
Te nem vagy normális. Ugyan mi a jó büdös baja lenne attól az ételnek h raszta hajú a szakács v tetovált??? Vagy csak szimplán ennyire rasszista vagy?? Vagy mi bajod van neked??
Kérdező:
Persze hogy lehetsz szakács. Sztem ott a főnök sem veszi olyan szigorúan ezt. A vendégek nem látnak (bár ketteskéről el tudom képzelni h bekukucskál és kilesi h milyen a szakács) a fejedre úgy is sapkát kell venni. Semmi akadálya h szakács legyél.
2013. jan. 14. 13:18
6/8 A kérdező kommentje:
12:57
Igen mert aki tetovált vagy raszta az rossz ember és biztosan nem tud főzni. Gratulálok.
2013. jan. 14. 16:18
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem lehet gond. Maximum veszel egy olyan sapkát, mint amit az élelmiszer iparban használnak állat feldolgozás alatt.
2013. jan. 14. 16:21
8/8 bumbi02 válasza:
12 éves korom óta nem vágtam le a hajam. 19 éves vagyok, és szakács. És még sapkát se hordok, egyszerűen csak kifésülöm a hajam, hogy ne hulljon nap közben, illetve háromszor annyira odafigyelek a kajákra. Akinek rövid haja van, annak is ugyanúgy belehullhat az ételbe a haja. Illetve ha valaki dolgozik konyhán, az a minimum, hogy mielőtt kiad egy kaját, megnézi hogy nincs-e a tányéron kosz. 2 éve dolgozom konyhán, egyszer se küldtek vissza hajszálas kaját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!