Szakácsok! Ti miből tanultatok?
Milyen módszerrel? Hogy ment? Mennyire volt nehéz? stb
Bármi érdekel!
Válaszokat előre is köszönöm!
A munkából lehet leginkább.
Mikor én elkezdtem szakácsnak tanulni, anyámtól és nagyanyámtól tanultam főképp, és kisebb részt a tankönyvből, amit a képzés szervezője küldött ki. Az internet is tele van praktikákkal, amiket az ember akkor sajátíthat el, ha kipróbálja, csak azzal hogy elolvasod, úgy nem.
Aztán a konyhai munka alatt tanul meg az ember igazán főzni, főleg több száz emberre ha svédasztalos az étterem, illetve egyszerre egy 10 fős asztaltársaságra. Mikor konyhasegédként dolgoztam rengeteg dolgot láttam a konyhán, hiába csak segédmunkát végeztem, sokat tanultam, főleg mivel kérdezgettem, sokszor engedték is hogy én főzzem.
És még mindig tanulok, mert mint a legtöbb szakma, ez is olyan, hogy szerzel egy papírt hogy dolgozhass a szakmádban, és igazából a szakmát a munka közben tanulod meg.
És a legfontosabb: kóstolgatni, kóstolgatni, kóstolgatni.
Bumbi, ez így nem ér!!D)
Te szakács vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!