Hogyan fogyjak le egy hét alatt 3kilot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 13:41
11/17 anonim válasza:
Egyébként sem sportolok semmit, így nem sok izmot tudok veszíteni. Zsír sincs rajtam túl sok, esetleg a fenekem és a mellem ugye, ezért írtam, hogy valószínűleg én vizet vesztek többet ilyen alkalmakkor.
12/17 anonim válasza:
Drogozz és lefogysz!! :D:D:D Komolyra fordítva a szót, fehér húst egyél de ne sokat salátát meg ilyeneket egyél.. gyors és zsíros kaját kerüld a napi 2L vízmennyiség legyen meg... Sok gyümölcsöt is ehetsz ha megéheznél.. Izomból meg csak akkor lehet fogyni ha már nincs az emberen zsír mert az emberi szervezet először a zsírt emészti meg és csak utána csak az izmot de ott már gondok vannak ha izomból fogyni kezd valaki. Az már más kérdés ha gyúr valaki és abba hagyja és össze megy.... De mondom volt egy ismerősöm aki kipróbált valamilyen tudatmódosító szert és fogyott 2 kilót 3-4 nap alatt... de nem javaslom mert szétvágja a szervezetet! Sok sikert!
13/17 anonim válasza:
Nem emészti, ha nem, lebontja .. sorry!
14/17 anonim válasza:
# 12 Nincs igazad a szervezet mindig az izomzatot bontja előbb, ha lecsökkented a napi kalóriamennyiséget... Ezért esznek sok fehérjét és sportolnak azok, akik normálisan diétáznak és hosszú távra tervezik a fogyást. Ha nem hiszed nézz utána!
15/17 szabina987 válasza:
nekem sikerult egy het alatt 4 kilo is
ne vedd durvan az elso napokat. folyamatosan apranmdonkent kezdd megvonni magadtol az etelt... elso nap probalk kevesebbet enni es 8kor vacsorazz. atan masodik nap vond meg az edesseget. egyel parolt csirkemellet, rizset, leveskockas levest, zoldseget, edessegkent jaurtot vagy aktimelt. estenkent csinalj nehany hasizmot, labgyakorlatot elalvas elott, biziklizz vagy fuss egy kicsit. nekem segitett:D batran merem ajanlani
16/17 anonim válasza:
Egy hét alatt nem kehet ennyit fogyni de, egy hónap alatt
viszon lelehet fogyni 5 kiklót rendszeres mozgással és kevés szénhidrát bevitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!