Hogyan fogyjak le egy hét alatt 3kilot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 13:41
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Ha ennyit fogysz, akkor nem zsírbòl, hanem izomból megy le. Tehát ugyanolyan zsíros maradsz, csak 3 kilóval kevesebbet mutat majd a mérleg.
2/17 anonim válasza:
max 3 hét alatt. egy hét alatt sehogy.
3/17 anonim válasza:
Zsírleszívással... Másképp nem megy.
4/17 anonim válasza:
Minimális szénhidrát bevitellel, túlsúlyban a zöldség-gyümölcs, valódi (otthon készített) rostos gyümölcslevek, ill. főzelékek, saláták, párolt csirke-melle.
De ezekből minimális napi mennyiség, túlnyomó többségben legyen a gyümölcslé és víz, tea.
Plusz gyógynövényben kérj valami béltisztító teát = ezeknek a hatása nem valódi fogyás, csupán az, hogy mindaz a bélsár, ami eddig a szervezetedben volt, eltávozik, a napi kaja mennyiség nyomán nem fog annyi utántermés lenni. Ennek hatására előfordulhat, hogy a mérleg néhány nappal később mutat kevesebbet, és rádmegy az a nadrág, szoknya, ruha, ami miatt most bepánikoltál.
Ahogy visszatérsz a normál étkezésre, visszajön a kiló is!
5/17 anonim válasza:
SOk fehérje, kevés szénhidrát és bicikli, futás..., de ezt így előre nem lehet tudni, hogy egy hét alatt lemegy e 3 kiló, vagy mennyi megy le .
6/17 anonim válasza:
Ha egy hét alatt 3 kiló megy le ott valami baj van és duplája fog visszajönni... De nyugodtan koplalj nekem tök nyolc, hogy kövér leszel e.
7/17 anonim válasza:
Én bármikor le tudok fogyni 3 kilót egy hét alatt. Vízből, gondolom. Keveset eszek, minimálisat, csak hogy ne legyek rosszul, az is inkább gyümölcs, vagy könnyű húsok. Inni is minimálisat iszok, bár ezzel nincs baj, eleve napi fél és egy liter közt van a folyadékbevitelem. Soha nem jött még vissza a duplája. 54 kiló vagyok alapjáraton, de nemrég a szalagavatómra 48 kiló lettem. Túl sokat izgultam miatta, sokat kellett szaladgálni a ruha miatt, stb., és az utolsó héten annyi dolgom volt, hogy konkrétan elfelejtettem enni, minden nap lefekvéskor eszembe jutott, hogy ma sem ettem, max. egy banánt. A ruhámból és a kosztümből kifogytam hétfőtől szombatig. A kosztüm szoknyámat övvel kellett rámfogatni, a ruhát még vissza vittük pénteken, mert annyira nagy volt, hogy már nem lehetett jobban összefűzni a hátamon és esett rólam le. Szóval lehetséges lefogyni egy hét alatt, persze nem egészséges. Utána jött a karácsony, a nagy evések, minden nap 6-8 fogásos ebédek, vacsorák, több 10 féle sütemény. Eddig 52 kilóra híztam vissza, most úgy néz ki, hogy itt megálltam, de szerintem még visszakúszok 54-re szép lassan. A ballagásra és az érettségire viszont nem kizárt, hogy ismét 48 leszek, majd azt nyárra nem is lenne baj megtartani, de ha rendesen eszek, napi 3-4 alkalommal, akkor ez nem lehetséges sajnos.
8/17 anonim válasza:
3 liter folyadék szükséges egy nap illetve a sportolás is fontos. Attól, hogy a mérleg kevesebbet mutatott nem biztos hogy vékonyabb is lettél. Zsírból biztos nem fogysz így, pedig abból kéne nem izomból. A zsír könnyebb mint az izom. Ahhoz hogy jó és feszes alakod legyen kell, hogy az izmod megmaradjon, és zsírból fogyj. Amúgy a főnököm is mindig ezt csinálja, és 10 évvel öregebbnek néz ki mint amennyi...
9/17 szántóvető válasza:
Éhezéssel.Mellette a sportolást,fizikai munkát el lehet felejteni és a folyadékbevitel is fontos.És igaz amit korábban írtak,izmot fogsz veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!