Majd 30 évesen, feltéve ha megéled, lesznek súlyos következményei.
2013. jan. 6. 16:05
2/7 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Kis mennyiségben egészséges is, mivel tele van antioxidánsokkal.
Ami viszont egészségtelen és méreg, az a cigi, a kóla a bennük levő kátrány miatt; és az energiaitalok, amik vegyszerek, mérgek.
2013. jan. 6. 16:15
3/7 anonim válasza:
A kávé csomó szempontból egészséges, nem kell azért olyat írni, hogy súlyos következményi lesznek, ha egyáltalán megéri....de ennyi idősen szerintem maradj a fél csészénél, és lehetőleg csak suliidőben, tehát hétvégén meg szünetekben ne nagyon:)ha ezen múlik, megérheted a 100 éves kort is:D
2013. jan. 6. 16:18
4/7 anonim válasza:
A kávé egészséges. De napi 3 csészénél többet ne igyál egy nap, mert az már káros. Később súlyos betegségeket fog előhozni a túlzott kávé fogyasztás, mint például az alzheimer-kort. De szerintem napi egy csészével neked pont elég is.
2013. jan. 6. 16:24
5/7 anonim válasza:
Hát, ha mértékkel teszed, akkor nem. :) (Amúgy én is kávézok, 14 éves korom óta... :D)
2013. jan. 6. 16:36
6/7 anonim válasza:
egy csésze márha kvs csészéről van szó nem káros. Ha sokat iszol, azt pedig jelezni fogja a szervezeted a komolyabb károkat megelőzendően. Nem hipphopp bekómálsz.
2013. jan. 6. 16:41
7/7 anonim válasza:
Attól függ. Egy csésze presszókávé nem jó. Egy csésze hosszúkávét sem tartok jónak ebben a korban. De egy csésze tejeskávé (értsd egy csésze tej, bele egy fél vagy negyed adag presszó) az rendben van. Én is tejeskávéztam gyerekkoromtól, most is tejeskávézom csak, nem vagyok függő, de nagyon szeretem.
A másik: ha azért iszod, hogy ébren maradj, az baj! Aludj többet, sportolj többet, akkor elég éber és egészséges leszel. Ha kávéval doppingolod magad, megszaporázza a szívverésed és minden élettani folyamatodat, így hamaradd használódik el a szervezeted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!