Ha mindennap kávézok, lehet bajom?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,és minden reggel bemegyek egy kávézóba ahol megiszok egyet,van mikor délben is,de napi 2 általában..
Ma 3-t ittam mivel rengeteg tanulni valóm van,elleszek vele..
Csak azért merült fel bennem,mert néha érzem,hogy elég rendesen dolgozik bennem a kávé.Kicsit lehangol,de általában feldob...
2012. nov. 20. 20:10
1/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen erős kávét iszol, de azért a 3 az már szerintem mindenképpen sok. Amúgy sokan kávéznak napi rendszerességgel, és nem lesz tőle bajuk, de azért jobb a szervezetnek, hogy amikor fáradt, akkor hagyják, hogy kipihenje magát rendesen, ahelyett, hogy mesterségesen felpörgetnék.
2/7 anonim válasza:
Én van, hogy 5-öt is leküldök egy nap. Vagy főzött kávét vagy ilyen instantot(nem 3in1-es f*ost). 19 vagyok, 14 évesen kezdtem majdnem ugyanilyen adaggal. :D Semmi olyan bajom nincs, aminek a túl sok kávé lenne az oka a koffeinfüggőségen kívül :D
3/7 anonim válasza:
hát majd pár év múlva, mikor felkelsz és vergődsz addig amig 3 kávét meg nem ittál, mert nem látsz az orrodig sem, és a napi adagod majd 6-10 darab lesz, a vérnyomásod az egekben, koffein nélküól már létezés sincs, akkor majd lesz, igen.
4/7 anonim válasza:
tesóm egyszer ügyeletre került, mert túl sok koffeint fogyasztott, kávéban.
meg "kicsit" függő, ha nem iszik kávét, van, h egész nap csak aludna.
+ a gyomornak se jó
5/7 hájaaa válasza:
Egyél hozzá mindig egy kocka étcsokit és soha az életben nem lesz semmi bajod (napi max 2kávé, és lehetőleg minőségi legyen)
6/7 Alaque válasza:
Ezt a csokis dolgot az ezotéria rovatban olvastad?
7/7 hájaaa válasza:
Ja ott a Reptoid diéta melletti rovatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!