Lehet belőle bajom hosszútávon, ha mindennap eszek húst?
Nálunk a családba csak az számít kajának, amibe hús van. Persze főzök pl. tésztát, de akkor a leves húsos. Főzelékhez fasírt, sült. Gyakorlatilag max egy pár nap van az évben amikor nem kerül az asztalra. Csirke, marha, sertés vegyesen. Mostanában egy kiadós kajálás után érzem, hogy szúr egy kicsit a hasam és felpuffadok. Komolyan aggódok,
hogy ez az oka, de munka mellett nehéz magamnak munka mellett külön főzöcskézni. Azt még hozzáteszem, hogy fiatal vagyok és nem túlsúlyos. Lehet bajom és ha igen akkor
mi?
hogy bajom lehet és ez az oka. Azt még hozzá teszem
Semmi bajod nem lesz tőle, ha esztek mellé tésztákat, főzelékeket, zöldségeket is. A puffadásnak nem ez az oka. Lehet, hogy többet eszel.mint kellene.
Nagyon sok 70-08 éves embert ismerek, akik naponta esznek húst. Ha délnem nincs hús,akkor este szalonna, háza sonka vagy kolbászos rántotta van. Nincs magas vérnyomásuk, nem magas a koleszterin szintjük sem.
Sokkal több bajt okoz, ha egyáltalán nem eszel húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!