Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet belőle bajom hosszútávon...

Lehet belőle bajom hosszútávon, ha mindennap eszek húst?

Figyelt kérdés

Nálunk a családba csak az számít kajának, amibe hús van. Persze főzök pl. tésztát, de akkor a leves húsos. Főzelékhez fasírt, sült. Gyakorlatilag max egy pár nap van az évben amikor nem kerül az asztalra. Csirke, marha, sertés vegyesen. Mostanában egy kiadós kajálás után érzem, hogy szúr egy kicsit a hasam és felpuffadok. Komolyan aggódok,

hogy ez az oka, de munka mellett nehéz magamnak munka mellett külön főzöcskézni. Azt még hozzáteszem, hogy fiatal vagyok és nem túlsúlyos. Lehet bajom és ha igen akkor

mi?



hogy bajom lehet és ez az oka. Azt még hozzá teszem


2012. okt. 27. 18:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, az utolsó mondatot nem tudom miért másolta be mégegyszer
2012. okt. 27. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz tőle, ha esztek mellé tésztákat, főzelékeket, zöldségeket is. A puffadásnak nem ez az oka. Lehet, hogy többet eszel.mint kellene.

Nagyon sok 70-08 éves embert ismerek, akik naponta esznek húst. Ha délnem nincs hús,akkor este szalonna, háza sonka vagy kolbászos rántotta van. Nincs magas vérnyomásuk, nem magas a koleszterin szintjük sem.

Sokkal több bajt okoz, ha egyáltalán nem eszel húst.

2012. okt. 27. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 medve5 ***** válasza:
62%
Ha érzékeny vagy rá,akkor a disznóhús és a vörös húsok tartós fogyasztásától köszvényes lehet a lábad.
2012. okt. 27. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem leszel köszvényes semmilyen hústól, főleg nem fiatalon.
2012. okt. 27. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha magas a húgysavszinted, akkor ajánlatos visszafogni a napi húsevést.
2012. okt. 27. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
64%-os: a köszvény a sok húsfogyasztastól keletkezik, és természetesen NEM fiatalon lesz beteg, hanem középkorúan a fiatal korban lefogyasztott SOK hús miatt - ugyanis idö kell a betegség kialakulásához.
2012. okt. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!