Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nézik le a pestiek...

Miért nézik le a pestiek ennyire a vidéki embereket?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a nagy felháborodás, mert valaki Szolnokon akar ma ebédelni, és hogy a "vidéki" higiénés körülmények miatt aggódott.

Ma itt a másik kérdés, a normális embernek való hurkával kapcsolatban.

Nem értem mire, miért vágnak fel a pestiek annyira, és miért nézik le a Pesten kívül élőket. Miért hiszik magukat többnek, jobbnak, értékesebbnek és főleg értelmesebbnek, mint az ország más településein élők?

Szerintetek?

2013. jan. 6. 10:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Budapesten élek, és igen, az életem 28 évesen abból áll hogy harcolok a szomszédokkal mert hányást főznek/bömböl a TV/ordít a kis fattya. Ha éppen nem a 34 nmes lyukamban ülök a félhomályban, akkor meg húzom az igát nyakkendőben.

Engem kifejezetten elvarázsol a vidéki emberek közvetlensége, barátságossága és az, hogy tisztelik a másikat és nem csak "heló"-val tudnak köszönni, kortól függetlenül. Tisztelem, hogy hisznek az igazi értékekben és nem az a fütyimérce, hogy milyen autóból szállsz ki és mekkora a plazmád (tv).

Most lakásvásárlás előtt állunk párommal; a belvárosi lakás árából visszafizetjük a lakáshitelt, és még így is nézhetünk pesthez közel egy kis családi házat. Talán hülyeségnek hanzik, de már alig várom, hogy reggel a teraszon kávézhassak, madárcsicsergésben ( de legalább nem abban a hihetetlen zajban ami itt pesten már reggel 5kor megy).

2013. jan. 10. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!