Miért nézik le a pestiek ennyire a vidéki embereket?
Tegnap volt a nagy felháborodás, mert valaki Szolnokon akar ma ebédelni, és hogy a "vidéki" higiénés körülmények miatt aggódott.
Ma itt a másik kérdés, a normális embernek való hurkával kapcsolatban.
Nem értem mire, miért vágnak fel a pestiek annyira, és miért nézik le a Pesten kívül élőket. Miért hiszik magukat többnek, jobbnak, értékesebbnek és főleg értelmesebbnek, mint az ország más településein élők?
Szerintetek?
Budapesten élek, és igen, az életem 28 évesen abból áll hogy harcolok a szomszédokkal mert hányást főznek/bömböl a TV/ordít a kis fattya. Ha éppen nem a 34 nmes lyukamban ülök a félhomályban, akkor meg húzom az igát nyakkendőben.
Engem kifejezetten elvarázsol a vidéki emberek közvetlensége, barátságossága és az, hogy tisztelik a másikat és nem csak "heló"-val tudnak köszönni, kortól függetlenül. Tisztelem, hogy hisznek az igazi értékekben és nem az a fütyimérce, hogy milyen autóból szállsz ki és mekkora a plazmád (tv).
Most lakásvásárlás előtt állunk párommal; a belvárosi lakás árából visszafizetjük a lakáshitelt, és még így is nézhetünk pesthez közel egy kis családi házat. Talán hülyeségnek hanzik, de már alig várom, hogy reggel a teraszon kávézhassak, madárcsicsergésben ( de legalább nem abban a hihetetlen zajban ami itt pesten már reggel 5kor megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!