Az emberek miért nézik le az olyan embereket, akiknek pia kell ahhoz, hogy jól érezzék magukat?
az semmi. hogy az alkeszokat nem veszik emberszámba, de a droghasználókat meg még valahová az egysejtűek alá helyezik. :)
egyszerűen azért, mert akkora korlátolt s*ggfejek, hogy azt hiszik, hogy ahogy ők gondolkoznak, az az egyetlen és igaz járható út.
Nem kell ahhoz ital,hogy el tudj lazulni! Tudni kell az idődet értelmesen kitölteni. Ha lefoglalod magad, eszedbe sem jut a pia. Én sörözőt vezettem 27 évig ,de nem ittam szeszt 1 kortyot sem. Csak a vendégekkel foglalkoztam.
Ha nem dolgoztam a hobbimmal töltöttem az időt. Egyszerű!
Én nem nézek le senkit.De akinek egy hozzátartozója alkoholista vagy drogos,vagy a szomszédságában él egy ilyen ember,és naponta hallgatja,hogy veri a családját,a gyerrekeknek nem jut ennivalóra-ruhára,de a piára vagy a drogra jut pénz,megérthető,hogy lenézi őket.
Egy értelmesen gondolkodó embernek van annyi önkontrolja,hogy nem lesz alkoholista vagy drogos.
Keződik egy pohárral,és egyre több és több kell ahhoz,hogy jól érezze magát az illető.Azután már tántorog,bűzlik az alkoholtól,nem tudja a munkáját ellátni,munkanélküli lesz,agresszív lesz,majd fizikailag is beteg lesz.Akkor a gyógyításukra a társadalomnak kell áldoznia.És még akkor is meg van sértődve,ha alkoholistának mondják,
Egy ismerős nő bevallja,hogy naki naponta 2 litert meg KELL innia,de tagadja,hogy alkoholista lenne.
Nem kell elkezdeni,mert az csak a teljes lezülléshez vezethet.
én csak akkor tudok jól bulizni ha iszok egy
kicsit 21/f
sör, bor, vagy pezsgő
likőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!