Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mi veszi rá az...

Szerintetek mi veszi rá az embereket (nőket), hogy így elcs*sszék magukat és ilyen szemöldököt tetováljanak?

Figyelt kérdés

[link]

A képen látható lány szerintetek jól néz ki? Mert szerintem csak elcsúfította magát...ráadásul a kommentjeiből ítélve nagyon el van telve magával.

Mi okozhatja az efféle rossz ízlést öltözködés és smink/szemöldök terén? Nem néz tükörbe?

2010. máj. 24. 16:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a csaj egy kicsit megmosolyogtató. Amúgy passz...Nem értem én sem, hogy valaki miért gondolja, hogy ez így jól néz ki.
2010. máj. 24. 16:50
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon gaz. En sose tennem. Festem magam, hasznalok alapozot, festem a szemem es kihuzom a szemoldokom, h jobban latszodjon, de azert ez nagyon gaz.

Egyszer ultem a buszon, es a busz mellett szaladt egy lany, h elerje... Szalad szalad szalad, nyar volt es 35 fok... a lany elturte a hajat ami a szemebe logott, de veletlenul felkente a rajzolt szemoldoket a homlokara. Felszallt a buszra, es azt hitte, h azert nezi mindenki, mert jol nez ki... :)

2010. máj. 24. 16:55
 3/20 A kérdező kommentje:
Igen, sajna vannak ilyenek...azzal semmi bajom ha valaki sminkeli magát meg csinos, szexi akar lenni, de ez a lány is helyes volna, ha nem tette volna ezt magával. Annyira művi...
2010. máj. 24. 16:57
 4/20 anonim ***** válasza:

Pfejj de ronda. :D EGy hányadék. Főleg a belinkelt képen, ott még fejet is vág :D:D

Jót röhögtem rajta, de mondjuk szerintem ilyen rib@nc féle lehet, szóval meg is érdemli hogy ilyen hülye.

2010. máj. 24. 16:59
 5/20 anonim válasza:
Juj! Ez de durva! Úgy néz ki mint egy elb.szott bohóc. Barátnőmnek is tetoválva van, de az ő arcához illik és szépen meg van csinálva. Rossz emberrel varratta magára. Olyan "börtöntetkós" haver mert óccsón csinálta.
2010. máj. 24. 16:59
 6/20 anonim ***** válasza:
Amúgy minden tetovált szemöldök ronda, én még nem láttam olyat ami jól nézett volna ki.
2010. máj. 24. 17:01
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ilyen kikent csajokat, de öszzeillenek a pasival. :)))))

Szerintem meg azért néz így ki mert ezt látja mindenhol követendő példaként pl.: a zenecsatornákon,a "menő" divatlapokban, és elhiszi, ha ő is úgy fog kinézni,akkor szerethető és kedvelt lesz.

2010. máj. 24. 17:02
 8/20 anonim ***** válasza:
undorító..biztos eltört a tükre amikor elsőnek belenézett és azóta ilyen ocsmány
2010. máj. 24. 17:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Most rosszindulatú leszek, de komolyan megijedtem. Ezt én sem értem. Ha nekem valaki ilyen szemöldököt csinálna, tuti felpofoznám....
2010. máj. 24. 18:09
 10/20 anonim ***** válasza:

:D úgy néz ki mint egy egér ,jó erről nem tehet de az a szemöldök olyan rendellenesen virít a fején:D

engem nem zavar vannak ilyen emberek is lehet rajtuk nevetni:D

meghát van olyan akinek tetszik látod van barátja,

2010. máj. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!