Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ha mindig...

Mit csináljak, hogy ha mindig éhes vagyok? Kb 5 perce ettem de már megint éhes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 18:03
 1/6 anonim válasza:
100%
ez attól is függ h hány éves vagy ha 6-15-ig akkor természetes h éhes vagy (mivel nősz) :D.Ha nem hízol tőle akk nyugodtan egyél :D.Ha idősebb vagy akk rágózz igyál sok vizet vagy szopogass jégkockát :D én az utóbbt szoktam...
2009. aug. 25. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok. és mindentől hízok. :S jaa jégkockát kipróbálom:D köszi.
2009. aug. 25. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igyál vmi meleget, pl teát! Én most fogok inni 1 pohár meleg tejeskávét, én is előbb ettem. x)
2009. aug. 25. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ne rágózz, mert az csak termeli a gyomorsavat (mivel a rágástól automatikusan beindul a gyomorsavtermelés, de nem jut le semmi a gyomrodba, amit meg kéne emészteni vele, ezért csak még éhesebb leszel a rágótól), inkább egyél gyümölcsöt, mert abban sok a pektin, tehát egy időre eltelít, vagy igyál teát/levest, vagy egyél zöldséget
2009. aug. 25. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
moss fogat ha megéhezel
2009. aug. 25. 20:30
 6/6 Gift válasza:
Ne igyál energiamentes, édesítőszeres italokat (mint pl light cola), ez is fokozottan gyomorsavat termel, éhesebb érzetet támad,nyáltermelés szempontjából is, többet eszel utána,mintha a cukrosat innál. Sokan azt hiszik ezektől fogynak, épp ellenkezőleg.
2009. aug. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!