Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az az étel amit minden...

Melyik az az étel amit minden ember megeszik/szeret?

Figyelt kérdés

Szerintem a kirántot csibemell rizzsel :D

Szerinted?

2012. dec. 30. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem létezik ilyen étel, főleg ha az egész világot nézzük. Mivel rengeteg olyan étel van, amit sokan nem ismernek. Mi sem ismerünk rengeteget, de a benszülöttek sem ismerik például a töltöttkáposztát. De még a rántott csirkemellet is. Egyébként a rizst rengetegen utálják. Magában én sem tudom megenni, csak sok majonézzel összekeverve. Valaki írta, hogy nem lehet kenyér nélkül élni. Nekem már évek óta megy. Na jó, nem mondom, hogy néha nem eszek melegszendvicset, vagy bundáskenyeret, de azt, hogy minden reggel és minden este szendvicset egyek, valamint még az ebédhez is fogyasszak mind a leveshez, mind a másodikhoz, na ezt nem ismerem.
2012. dec. 31. 00:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Túró rudi !:)
2013. jan. 18. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:
én nem szeretem :D
2013. jan. 18. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor nincs olyan és kész :)
2013. jan. 18. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Vegyük a világ komolyabb/elterjedtebb étkezési szokásait.

Van egy csomó vega, vagy akinek a vallása bizonyos húsokat tilt (buddhisták, muszlimok stb) ezzel az összes húsféle kilőve.

Van egy csomó gluténérzékeny ember, szóval a kenyér, a krumpli is kiesett. Egyébként ezek csak nálunk meg európa bizonyos részein számítanak alapvető élelmiszernek, keleten és délen nem annyira jellemzőek.

Van egy csomó laktózérzékeny és vegán, szóval tejtermékek kilőve.

Ha nem is az, hogy mindenki megeszi, de az emberiség étkezésének arányait nézve a rizs mindenképp vezető helyen van.

2013. jan. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!