Melyik az az étel amit minden ember megeszik/szeret?
Szerintem a kirántot csibemell rizzsel :D
Szerinted?
Olyan étel nincs, amit mindenki szeret!!!
Mellesleg a rántott csirkemellet egyáltalán nem szeretem, és rántotthoz rizst eleve el sem tudnék képzelni. Mellesleg a rizs az a köret, ami nekem a legkevésbé izlik.
A kenyér = nem tudsz nélküli meglenni.
Az egyik tesómat a rizzsel ki lehetne a világból zavarni.
Kenyér nélkül is simán lehet élni! Sőt, jobb is, ha az ember nem eszik kenyeret.
Nincs olyan étel, ami mindenki megenne és szeret is.
Egy idő után az anyatej nélkül is jól elvagy.
És ha az életed úgy alakul, akkor egy idő után a mama főztje nélkül is meg tudsz lenni.
Kenyér nélkül nem tudsz meglenni.
Először én is a kenyérre gondoltam,de aztán eszembe jutott,hogy országonként eltérő a kenyér,és annak is számos fajtája van,ugyanúgy,mint kishazánkban.Pl kukoricás,krumplis,rozs,teljes kiörlésű,stb.
Viszont más országokban másabbak a kenyérfajták (pl pita).
Úgyhogy a kenyérre sem mondhatjuk,hogy mindenki szereti.
Off:ismerek egy fiút,huszon pár éves,átlagos testalkatú (ezt csak azért írtam le,hogy tudjátok nem fogyózik) és egyáltalán nem eszik kenyeret.Semmilyent,abonett és társait sem.
Egyszer megkérdeztem tőle,hogy ő akkor mit eszik reggelire,és azt mondta felvágottat,sajtot és zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!