Mit főztök, ha csak 15-20 perced van arra, hogy egy gyors ebédet főzz?
Sajtos, túros, mákos tészta
Tejberizs
Paprikás krumpli, lebbencsleves
Főzelékek
Resztelt máj
Krumpli paprikás
Sajtos tészta, túrós tészta
Sült krumpli + tükör tojás
4-es vagyok!
Annyi idő alatt készen van a tojásos nokedli is, mert mire a víz felforr, addig meg tudod kavarni a nokedlit, utána pedig percek kérdése, és asztalon a kaja.
Sonkás-spenótos tészta, gombapörkölt (mondjuk ált. friss gombából készítem, nem konzervből, úgy meg már nem 15 perc), menzás paradicsomfőzelék, rántotta feldobva azzal, ami éppen van a konyhában, sajtos-tejfölös tészta, fagyasztott tengeri halfilé kisütve (borssal és szumákkal ízesítve), túrós tészta, túrós csusza.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe
Itt van egy jó írás róla:
Azért a szumák nevet használom, mert ha a szép magyar cserszömörcét mondom, akkor még érdekesebben néznek rám.
Eddig joghurtos salátákba, öntetekbe és halon próbáltam ki, nagyon bevált. Érdemes kipróbálni. Az ára közepes, van olcsóbb fűszer is, de sok jóval drágábbat is tudnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!