Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Félek nem jut...

Mit csináljak? Félek nem jut be elég vitamin a szervezetembe!

Figyelt kérdés

Vérszegény vagyok és vashiányos... anyukám nem főz mindennap.

Tudtam hogy ma sem fog ezért reggel kértem tőle pénzt, hogy csináljak ebédet, de azt mondta nem ad. És nincs itthon semmi szó szerint!!!

Gondoltam eszek gyümölcsöt, mert az vitamindús, de még az sincs.

Egész nap aludtam, hogy ne legyek rosszul, most keltem fel és egy kalácsdarabot rágcsálok.

Mit tegyek?:(

2009. aug. 25. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És ha a férjének főz,ti abból nem kaphattok??
2009. aug. 25. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Ilyen anyat. A fejem razom,ez most komoly????????

Nekem 4 gyermekem van, nem vagyunk gazdagok, nem ulok itthon egesznap, mert dolgoznom kell,hogy elbirjam oket tartani. Ferjem ugyszint. De minden honapban 2szer teletoltsuk a hutot,szalami,sajtok,vaj,husok,mirelitaruk,fagyasztott dolgok,zoldsegek,tejtermekek,gyumolcsok! Mindig van mit enni nekik! Hogy lehet mar egy gyereket eheztetni???? Nekem a legkisebb 3eves, a legnagyobb 19, o mar kulon el a baratnojevel alberletben, hat akarhanyszor jonnek addig ki nem engedem oket mig nem esznek! Szegeny lany, koltozz el minnel hamarabb, azert mert ok fogyoznak, a masiknak enni kell, hekas!!!!!!!! Ajjajaj....

2009. aug. 25. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!