Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Próbléma az, hogyha szite...

Próbléma az, hogyha szite csak egész nap colát iszok? Következményei?

Figyelt kérdés

2 hete szinte már egész nap csak colát iszok.

Néha vizet, de nem sokszor.

Úszótáborba megkostoltam a Coca Cola Cerryt és azóta mindennap veszek egy csomót és csak aztiszom. (kicsit rászoktam). Eddig semmit se vettem nagyon észre magamon.

Csak tovább fent vagyok és kicsit meghíztam. Eddig napi szinten úsztam, de mostanság mióta colázok nem bírom annyira az edzést, elkezdem lustulni. Suliba is azt iszok.

2012. dec. 20. 19:36
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Én ezt tudom ajánlani: fogj egy pohár kólát és tegyél bele egy csirke-combcsontot úgy 2 hétre...

Egyébként elhízhatsz, gyomorhurutod lesz stb.

2012. dec. 21. 08:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Klozett takarítására alkalmas!
2012. dec. 21. 08:48
 13/21 Csivibaba ***** válasza:
Már írtad, hogy hízol tőle. Nem csak kövér leszel, hanem olyan narancsbőrös leszel, hogy soha az életben nem tudod majd eltűntetni... Azt hiszem ez elég nagy érv, hogy ne igyál ennyi cukros löttyöt. És természetesen nem azt mondom, hogy soha, de ez a mennyiség elég gáz :-S
2012. dec. 21. 10:11
 14/21 A kérdező kommentje:

Nme érdekel hogy, hízok.

Most ugy is hizni akarok, szeretnék egy kis úszógumit.

És már kezdi megtenni hatását.

Eddig azaz 4 hete aszem akkor mér 43 kg voltam most meg már 47 kg vagyok. Meg úszógumim kezd lenni.

2012. dec. 21. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha tönkre akarod tenni az életed és egészségügyi problémáktól akarsz szenvedni, orvostól orvosig járni, akkor hajrá. És ez nem most fog meglátszódni, hanem évek múlva. De akkor már késő bánat lesz... Ha ez miatt visszafordíthatatlan beteg, rákos vagy meddő leszel, ne csodálkozz...
2012. dec. 21. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha ilyen csökönyös és buta vagy ,akkor miért tetted fel ezt a kérdést?
2012. dec. 21. 16:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Ma megprobáltam lerakni de nem nagyon sikerült, azonnal innom kellet. Éjszaka mindig kimegyek egyszer vécére és közbe iszok belőle vagy 3 kortyot. Anyámék meg nem tudják hogy iszok, amúgy nem engednék, még ha keveset is akkor se, és tegnap hallottam hogy arról beszéltek hogy hogy meghíztam meg ilyeneket. Elégé rászoktam. De imádom és nem karom letenni meg most úszógumit szeretnék. Én vékony típusú lány vagyok és semmitől nem híztam eddig. A mc donaldsba ettem mindennap 1 és fél hétig hiztam 1 kg-mot de semmit nem segit. Végre ettől tudok hízni. És most úszógumit akarok. (hurkáim már vannak de az minden nőisebb alaknak)
2012. dec. 21. 19:43
 18/21 anonim válasza:

Ha hízni akarsz akkor ajánlom a magas

G.I.-vel (glükozamid-index) rendelkező ételek fogyasztását.

Nézz utána hogy mi ilyen és ezektől hízni fogsz.

Ha meg nem akarod elkerülni a cukorbetegséget, gyomorfekélyt mi nem tudunk mit tenni.

Ha meg megjött az eszed próbáld ki a következőt: minden reggel igyál meg egy nagy pohár vizet, tisztán, nem limonádét vagy ilyesmit. napközben pedig próbálj szintén vizet inni lehetőleg szénsavasat amibe citromlevet facsarsz. Ez nagyon jól oltja a szomjat és a kólát sem fogod kívánni annyira. Próbáld ezt egy hétig csinálni de közben szinte egyáltalán ne igyál kólát mivel egy korty is elég ahhoz hogy iszonyatosan erős sóvárgást ébresszen benned.

Ha meg minden áron kólázni akarsz akkor a wikipédián elérheted az OpenCola receptjét kicsit más mint a coca de ez úgy variálod ahogy akarod ehhez cukor helyett használj fruktózszirupot ez sokkal édesebb mint a szacharóz ezért kevesebb is kell belőle.

2012. dec. 22. 07:23
 19/21 bratzillaz válasza:
szerintem lassan próbálj meg egyre kevesebbet inni és akkor le tudsz szokni róla.És ha eddig nem is éreztél magadon semmi a sejtjeid pusztulnak.nagyon.
2012. dec. 29. 08:46
 20/21 anonim válasza:
kirohad a fogad és feloldj a tömésedet,tapasztalat.
2013. jan. 31. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!