Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A karácsonyra szánt beigliket...

A karácsonyra szánt beigliket mikor sütitek meg? Melyik napra gondoltam, s hol tároljátok sütés után?

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minél elöbb, az a jó, ha legalább egy héttel korábban elkészül, mert akkor van ideje összeérni. Régebben elsö adventkor sütötték, hogy karácsonyra finom legyen.

Ha teljesen kihült, folpakba, vagy alufóliába csomagolva hüvös helyen (kamra) tárolva hónapokig eláll.

2012. dec. 19. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
ismerösök ,anyós szerint frissen finom,ha pl.vasárnap ,hétfön van megsütve,szerintük agyon szárad ,ehetetlen lesz.ma akartam megsütni,de lebeszéltek,hogy nem szokás ilyen hamar.
2012. dec. 19. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szombaton csinálom meg, alufóliába tekerem és a szellőzős konyhaszekrényben tartom.
2012. dec. 19. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Az attól függ, milyen tésztából készül. Mert ha kalácstésztából, akkor valóban már 2 nap múlva száraz, de ha omlósból, akkor 3-4 hétig is simán eláll. Illetve elállna, de mi nem tudunk annyit sütni, hogy néhány napon belül ne fogyna el.
2012. dec. 19. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Vasárnap sütöm, utána megy a hűtőbe.
2012. dec. 22. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!