A karácsonyra szánt beigliket mikor sütitek meg? Melyik napra gondoltam, s hol tároljátok sütés után?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 14:24
1/5 anonim válasza:
Minél elöbb, az a jó, ha legalább egy héttel korábban elkészül, mert akkor van ideje összeérni. Régebben elsö adventkor sütötték, hogy karácsonyra finom legyen.
Ha teljesen kihült, folpakba, vagy alufóliába csomagolva hüvös helyen (kamra) tárolva hónapokig eláll.
2/5 A kérdező kommentje:
ismerösök ,anyós szerint frissen finom,ha pl.vasárnap ,hétfön van megsütve,szerintük agyon szárad ,ehetetlen lesz.ma akartam megsütni,de lebeszéltek,hogy nem szokás ilyen hamar.
2012. dec. 19. 14:44
3/5 anonim válasza:
Én szombaton csinálom meg, alufóliába tekerem és a szellőzős konyhaszekrényben tartom.
4/5 anonim válasza:
Az attól függ, milyen tésztából készül. Mert ha kalácstésztából, akkor valóban már 2 nap múlva száraz, de ha omlósból, akkor 3-4 hétig is simán eláll. Illetve elállna, de mi nem tudunk annyit sütni, hogy néhány napon belül ne fogyna el.
5/5 anonim válasza:
Vasárnap sütöm, utána megy a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!