Télen ti is éhesebbek vagytok?
Figyelt kérdés
Egy jó nagy karéj zsíros kenyér után, bevágtam egy csomag(nem egy szelet) nápolyit plusz egy 100 grammos csoki mikulást, na meg ettem rá 2 darab szaloncukrot is. Az a mázlim, hogy nem vagyok hízékony típus, sportolok is. Sosem veszek magamnak édességet, de ha kapok nincs megállás.2012. dec. 12. 21:05
11/14 anonim válasza:
én is így vagyok vele csak hogy én hízásra hajlamos is vagyok ezért muszáj megállnom, de eszek meleg leveset utána meg meleg főzeléket husival
12/14 anonim válasza:
Jahhh, nyáron olaj, télen zsír!
13/14 anonim válasza:
Nyáron alig eszek valamit, nem bírom ezt a meleget. Leginkább saláták, csirkehúsos ételek mennek.
Télen bármi, sült hurka, sült kolbász, disznó, marha, abált szalonna.
Tésztás kaják azok jöhetnek télen nyáron ;)
Édességet ritkán eszek, ellenben napi sok bögre tea, kávé elfogy, 2 tk cukorral.
(Én is lány vagyok, 168cm, 56kg)
14/14 anonim válasza:
én is sokkal jobban kivánom, és sajnos hizékony vagyok.
már feljött egy 0,5-1 kg. tudom ez nem tragédia, de még csak a tél elején vagyunk.
egész évben diétát tartottam, lement 15 kg, most meg...
na majd valahogy visszafogom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!