Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Télen ti is éhesebbek vagytok?

Télen ti is éhesebbek vagytok?

Figyelt kérdés
Egy jó nagy karéj zsíros kenyér után, bevágtam egy csomag(nem egy szelet) nápolyit plusz egy 100 grammos csoki mikulást, na meg ettem rá 2 darab szaloncukrot is. Az a mázlim, hogy nem vagyok hízékony típus, sportolok is. Sosem veszek magamnak édességet, de ha kapok nincs megállás.
2012. dec. 12. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele csak hogy én hízásra hajlamos is vagyok ezért muszáj megállnom, de eszek meleg leveset utána meg meleg főzeléket husival
2012. dec. 12. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Jahhh, nyáron olaj, télen zsír!
2012. dec. 12. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyáron alig eszek valamit, nem bírom ezt a meleget. Leginkább saláták, csirkehúsos ételek mennek.

Télen bármi, sült hurka, sült kolbász, disznó, marha, abált szalonna.

Tésztás kaják azok jöhetnek télen nyáron ;)

Édességet ritkán eszek, ellenben napi sok bögre tea, kávé elfogy, 2 tk cukorral.

(Én is lány vagyok, 168cm, 56kg)

2012. dec. 13. 09:03
 14/14 anonim ***** válasza:

én is sokkal jobban kivánom, és sajnos hizékony vagyok.

már feljött egy 0,5-1 kg. tudom ez nem tragédia, de még csak a tél elején vagyunk.

egész évben diétát tartottam, lement 15 kg, most meg...

na majd valahogy visszafogom magam.

2012. dec. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!