Te éheztél már?
kort, nemet is és hogy mi volt az oka
köszi
Abban az értelemben, ahogy ( gondolom én ) Te kérdezed , nem.
viszont sok fogyókúrán túl vagyok már, és megtapasztaltam, mi az éhezés...senkinek nem ajánlom, nem érdemes:(
#korosodó hölgy#
köszönöm
elsősorban pénztelenség avgy fogyókúra miatt gondoltam
én is éheztem már fogyó miatt 40kilót adtam le 2 hónap alatt volt hogy napi 1 alma és joghurt volt a menü vagy pedig egy kis gyümisali reggelire ebédre egy pici tányér leves, vacsira meg egy db főtt tojás de a sárgáját kiadtam a cicámnak
de aki éhezett már fogyi miatt megszokta? mert nekem az első pár napban rettetntően csikart/égett a gyomrom, nagyon rosszul is voltam hihetettlenül fájt a fejem és a szivem, szédültem meg fájtak a csontjaim de aztán elmúlt
elsősorban a koros hölgy válaszára lennék kiváncsi ő írta a fogyási éhezést
Igen eleinte én is rosszul voltam, állandóan valami hiányérzetem volt, és nagyon ideges is voltam.az éhségérzet nagyon gyötredelmes tud lenni, de ha átesik az ember a holtponton, akkor akár el is múlik.
azért ilyen eredményt nem értem el ilyen rövid idő alatt,ez szerintem túl gyors, és megviseli a szervezetet.
Én sajnos rossz példa is vagyok, mert mindig "kamatostól"visszajöttek a kínkeservvel leadott kilók.
Most is az újévi fogadalmak közé tettem a fogyózást, de igazán még nem dőlt el az agyamban, mert erre valójában nagyon komolyan kellene rákészülni.
Azért gratulálok a sikeredhez, és kívánom, hogy tartós maradjon.
üdv: a #korosodó hölgy#
Múlt héten fordult elő, hogy annyira magam alatt voltam, ráadásul a pénz sem vetett fel, hogy nem ettem, alig kívántam enni. Nem nemakarás volt, csak nem volt hozzá <hangulatom>. Pff.
Pedig egyébként elég vézna vagyok, és imádok enni, de akkor annyira tompa volt a fejem, hogy naponta akár 18 óra alvás, a maradék időben meg fetrengés-ücsörgés. De ez nem is olyan tevékenység, amihez sok energia kell. És ez 3 napig, minimális étkezésekkel. Rosszul nem lettem tőle, de jobban sem. Aztán abbahagytam, mert... nem túl jó taktika, ha belegondolok. Szegény gyomor, szegény többi rész.
Inkább megpróbálom beosztani azt a kevés pénzt és nem nyomorítom magam, kitalálok valami olcsó menüt és kimozdulok itthonról.
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!