Te éheztél már?
Figyelt kérdés
kort, nemet is és hogy mi volt az oka
köszi
2012. dec. 1. 23:13
1/15 anonim válasza:
Hát pénztelenség miatt még nem (szerencsére), de idegeskedés miatt már sokszor.. ha ideges vagyok, nem bírok enni, és ezt képes vagyok napokig is csinálni. Meg amikor építkeztünk, akkor sokszor volt, hogy csak pld. valami levesfélét ettünk meg vajas kenyeret kb. egy évig, hogy haladjunk az építkezéssel.. de mondjuk ezt nem nevezném éhezésnek.
2/15 anonim válasza:
Én folyamatosan éhezek a munkahelyemen,mert 8 órába 1-szer lehet enni,és azt is gyorsan 20 perc alatt.Ennyi idő alatt nem tudok megfelelő mennyiséget enni,mert kidurranok,meg hányingerem is van.Meg sokszor van,hogy 2 óra munka után elküldenek enni,aztán 6 órán keresztül nem ehetek.Sokszor majdnem elájulok,alig várom,hogy hazamehessek enni,erre néha még túlórázni is kell.Sokszor a sírás kerülget..
4/15 anonim válasza:
Azért ezeket nem nevezném éhezésnek, csak éhségnek..
Szerencsére még nem éheztem, remélem soha nem is lesz rá példa.
19/L
5/15 anonim válasza:
egyszer sulis versenyre elfelejtettem kaját vinni, kb. öt órán át voltam nagyon éhes. szerencsére olyan még nem volt, hogy napokon keresztül alig ettem. 14F
6/15 anonim válasza:
Éhezni még nem éheztem, de naponta nagyon keveset eszek. Ez részben a rossz anyagiaknak részben annak köszönhető, hogy nem is kívánom az ételt.... de ezt nem mondanám éhezésnek. 25/L
7/15 anonim válasza:
A nagybátyámék eléggé link emberek náluk 2 hétig dinóm dánom van aztán 2 hétig meg éhezés,van úgy hogy napokig nem esznek a gyerekek,aztán mikor megkapják a fizetést megint dinóm dánom,hát az az evés a kicsik meg esznek 1 evésre egyenként majdnem egy kiló kenyeret 8-13 évesek.És hiába próbálna nekik segíteni az ember mert nekik a világ pénze nem lenne elég.Nem tudják beosztani a pénzt,sem a nagybátyám sem a felesége.Szörnyűek.
8/15 anonim válasza:
Én nem, szüleim igen, mikor én baba voltam, vagyis kisgyerek. Anya gyesen volt velem, apa dolgozott, de minimálbért sem kapott, a mamámmal éltünk akkor. Három évig tartott az az állapot, hogy hol volt mit enni, hol nem. Aztán amire már én is emlékszem, hogy például sajt csak ünnepnapon volt nálunk, margarinos kenyeret ettünk a kis zöldséggel, amit megtermeltek anyáék, meg én kaptam néha egy-egy gyümölcsöt, szülinapra csokit.
Akkor nem fogtam fel, hogy kevés, mert mikor éhes voltam én kaptam enni.
9/15 anonim válasza:
Volt egy időszak, mikor éheztem. Nagyon magam alatt voltam, és egyszerűen nem éreztem, hogy bármit is meg tudnék enni. Inni is csak csapvizet ittam, azt is csak napi 0,5-1 litert. Ez úgy egy hétig ment, utána már a szervezetem adta fel ezt, kórházba kerültem.
10/15 anonim válasza:
Éhezni még én sem éheztem, max. nagyon éhes voltam. Én sajnos olyan vagyok, hogy baromi gyorsan megemésztem a kaját és újból éhes vagyok, nagyon sokszor tudok enni egy nap és kb. óránként megéhezem. A 1,5 órás előadásokat még csak-csak kibírom, de mikor 3 órás gyakorlatom van, ahol nincs szünet, na ott rendesen megéhezem és felfalnám még az asztalon lévő aktív szenet is:P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!