Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért fáj a hasam ha mekis...

Miért fáj a hasam ha mekis kaját eszek?

Figyelt kérdés

Ez pár éve van csak. Egy sajtburger után is fáj a hasam, pedig azelött 6-ot is letoltam.

Bármivel próbálkoztam fájt! Tegnap például prémium salátát ettem panírozott csirke hussal.

Mi lehet az oka?

Ne írjátok, hogy ne egyek ott, mert mikor vásárolni megyünk nem tudom megállni, hogy ne menjek be, mert Szeretem!!!

Köszönöm!!

2012. nov. 30. 05:38
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha szereted,akkor járjál be továbbra is,és fájjon a hasad..:s
2012. nov. 30. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Hülyeség ellen nincs orvosság. Ha nem vagy képes felfogni, hogy a fájdalom nagyon csúnya dolgok elője, és nem véletlenül produkálja a szervezet, akkor pont meg is érdemled majd a következményeket.
2012. nov. 30. 06:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért fáj a hasad tőle mert a szervezeted már ezt az ételt nem tolerálja.

Szerintem inkább hanyagold egy időre a Mekiben kajálást.

2012. nov. 30. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

nekem is mindig ez van, még egy tortilla tekercstől is felpuffadok, mint egy lufiii..

Szerencsére én félévente egyszer járok mekibe, és amúgy is van annál sokkal jobb kaja is, ha már gyorséttermit akarsz enni.

Gyros, pizza stb mást is lehet enni, ha plázázni mentek!

Hogy mitől fáj a gyomrod, azt nem tudom, talán egy összetevő lehet a hibás, de innen a gép mögül nem tudom megállapítani, ne haragudj.

2012. nov. 30. 12:58
 5/5 anonim válasza:
Mert ami a mekibe van az műkaja és az is marad.
2012. dec. 4. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!