Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Romlott tortától görcsölhetett...

Romlott tortától görcsölhetett a hasam?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam tortát,marcipán bevonatút,a belseje piskóta között valamilyen csokis krém és asztalt barack. Én ettem csak belőle egy szeletkét,utána órákig görcsöltem. Minden mást ugyanazt ettem mint a párom,neki semmi baja nem volt.

A tortán igazából nem éreztem hogy baja lenne,frissen lett hozva a cukrászdából.Bár a marcipánnak annyira intenziv illata van hogy szaga 1 hét múlva se lenne.

Szerintetek?

2012. nov. 6. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
nem kell annak romlottnak lenni, hogy valamelyik összetevője ilyen hatással legyen a gyomrodra .... egyébként kár volt írnod, mert megkívántam (a marcipán amikor már nem jó akkor olyan .... izé ... avas szaga van, de az nem egy pár napos tortán)
2012. nov. 6. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:

A marcipán friss,semmi baja, a piskóta is friss. A krémen érződik valami talán csak.

Nem vagyok semmire allergiás,eszek elég gyakran édes krémes dolgokat.

2012. nov. 6. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy romlott lenne, csak elcsaptad vele a pocakodat.lehet, hogy előtte már jóllaktál és csak a szemed kívánta.

most egy napig kímélőn legyél, aztán semmi baj nem lesz.

Jobbulást.

2012. nov. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!