Romlott tortától görcsölhetett a hasam?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam tortát,marcipán bevonatút,a belseje piskóta között valamilyen csokis krém és asztalt barack. Én ettem csak belőle egy szeletkét,utána órákig görcsöltem. Minden mást ugyanazt ettem mint a párom,neki semmi baja nem volt.
A tortán igazából nem éreztem hogy baja lenne,frissen lett hozva a cukrászdából.Bár a marcipánnak annyira intenziv illata van hogy szaga 1 hét múlva se lenne.
Szerintetek?
2012. nov. 6. 14:44
1/3 anonim válasza:
nem kell annak romlottnak lenni, hogy valamelyik összetevője ilyen hatással legyen a gyomrodra .... egyébként kár volt írnod, mert megkívántam (a marcipán amikor már nem jó akkor olyan .... izé ... avas szaga van, de az nem egy pár napos tortán)
2/3 A kérdező kommentje:
A marcipán friss,semmi baja, a piskóta is friss. A krémen érződik valami talán csak.
Nem vagyok semmire allergiás,eszek elég gyakran édes krémes dolgokat.
2012. nov. 6. 15:01
3/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy romlott lenne, csak elcsaptad vele a pocakodat.lehet, hogy előtte már jóllaktál és csak a szemed kívánta.
most egy napig kímélőn legyél, aztán semmi baj nem lesz.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!