Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől görcsölhetett be a...

Mitől görcsölhetett be a szívem? :/

Figyelt kérdés
Sziasztok!((: 6 évesen szívzörejt diagnosztizáltak nálam. Nemrég pedig kissé rosszul lehajoltam és nagyon elkezdett görcsölni a szívem. Vettem pár mély levegőt és helyreállt minden, csak kicsit hevesebben vert a szívem. Lehetett ez a betegségem miatt? :/ Előre is nagyon köszönöm!(:
2012. aug. 29. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Először is orvossal beszéld meg.

Igen lehetett. Hány éves vagy?

De lehetett sokminden más is. PL egy pánik roham szerű valami. Egyéb dolgok. Ha fiatal vagy és egészségesen élsz viszonylag akkor annak í szívzörejnek nagyon súlyosnak kell lennie hogy most problémát okozzon. Ha idősebb vagy 40+ akkor viszont nagyon el kellett hanyagolnod a problémát hogy most jöjjön ki váratlanul.

Nem kell pánikba esni, de legközelebb az rovosra gondolj előbb ne a gykra

2012. aug. 29. 20:05
 2/2 A kérdező kommentje:
13 vagyok és egészségesen étkezem. Ma mondjuk főleg csak ásványvizet ittam, sokat és nem sima vizet. Már máskor is görcsölt be a szívem, azt akkor az orvos azzal magyarázta, hogy ez előfordul...De most erősebb volt, mint lenni szokott...:// Nagyon szépen köszönöm!
2012. aug. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!