A kenyérben tartósítószer?
Figyelt kérdés
Erdélyben élek és itt, székelyföldön van egy nagyon finom kenyér. Valamilyen országos versenyt is nyert(nem tudom pontosan). Fehér kenyér, puha, és szinte friss egy 6-7 nap múlva is. Ezen a területen eléggé elterjedt. Lehet, hogy attól ilyen tartós, mert (több) tartósítószert használnak? Elnézést ha butaságot kérdezek, de nagyon kíváncsi vagyok, és márpedig ezt nem tudom.2012. nov. 19. 17:14
1/1 anonim válasza:
Nos, az még kenyérből készül, kenyér íze van, nincs benne semmi xarság. Ne tudd meg mit árulnak a tescóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!